Hovudside

Hvor raskt Do Live Oak Trees Grow?

by Walther

Hvor raskt Do Live Oak Trees Grow?

Levende eiketrær (Quercus virginiana) er eviggrønne løvtrær finnes først og fremst i den sørlige delen av USA, ifølge Clemson University. Treet er kjent for sin store, spre baldakin og staselige utseende.

Identifikasjon


Eikene vokse til en gjennomsnittlig høyde på 80 meter med en baldakin bredde på 100 meter, ifølge Clemson University. Ofte, de lange greiner henge ned til bakken. Bladene bo festet til treet helt til nye presse dem ut i løpet av våren, selv om de kan bli gul.

Geografi


Eikene foretrekker den varme, fuktige miljøet i den dype sør. De vokser vilt langs kystområdene og er motstandsdyktig mot salt luft og jord. Mens de er mest utbredt i sør, kan de vokse så langt nord som til kysten av Oregon. Levende eiketrær vil trives i USDA voksende soner 7B gjennom 10B, ifølge University of Florida.

Vekst


Eikene vokse raskt i begynnelsen. Hvis de er riktig omsorg for, kan de vokse et gjennomsnitt på 2 1/2 meter per år, ifølge Clemson University. Eikene vokser raskest i solfylte kystområdene i sand, godt drenert jord. Som trærne blir eldre, bremser deres vekst. Disse store trær kan ha en stammediameter på opptil 6 meter og kan leve i 300 år eller lenger.