Hovudside

Kode Krav til Generatorer

by Walther

En bærbar generator er et nyttig element som kan brukes både på arbeidsplassen der slår verktøy er en nødvendighet og elektrisitet ikke er tilgjengelig, eller for å drive et hus eller virksomhet når strømmen slås av. Imidlertid er riktig bruk av en bærbar generator en nødvendighet. Ifølge Rubicon Forskning Repository, karbonmonoksid dødsfall og forgiftninger på grunn av feil bruk av bærbare generatorer skjer hvert år. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) har spesifikke krav som dikterer riktig bruk.

Riktig vedlikehold


For å drive en generator, sørg for at det er i perfekt stand. Dette betyr at den utsettes for riktig vedlikehold. Dette vedlikeholdet omfatter inspeksjon deler av generatoren, som for eksempel koblingsanlegget og exciters. Kjør generatoren regelmessig for å sørge for at det vil begynne (siden generatoren skal kjøre midlertidig). Kontroller trykkmålere og eksosrør og rengjør dem om nødvendig. Fjern eventuelle karbon fra eksosportene. Undersøke filtrene for luft- og drivstoffsystem.

Riktig Hookup


Sørg for at du skal koble opp generatoren til huset eller bygningen. Den bærbare generatoren kan ikke kobles direkte til huset gjennom sin elektriske systemet; den trenger å bli koblet opp til huset via en åpen overgang overføring bryter.

Riktig bruk med Verktøy


Når du kobler dine verktøy inn i generatoren, sørg for at pluggene sitter ordentlig. Det kan ikke være noen åpning mellom pluggen av verktøyet og den kontakten på generator, som kan føre til farlige buer av elektrisitet. Når du kobler et verktøy eller en ledning inn i generatoren, sørg for at pluggene er tre-spiss eller jordet. Dette kan redusere risiko for electrocutions eller støt.

GFCI


Bruk GFCIs med generatorer. En GFCI er en banefeilbryter. Grunnen for å bruke denne er todelt: å bevare maskinen og beskytte brukeren. Siden du kan bruke generatoren i regn og i dårlig vær, er det mulighet for å skape et kort på grunn av overflødig vann. GFCI vil slå av maskinen før det oppstår skade. Likeledes vil maskinen slås av, noe som sparer brukeren fra å bli elektrosjokk.

Jording


Bærbare generatorer trenger å være jordet ved en elektrode eller en jordingsstang. Men OSHA sier at du ikke trenger å jorde generatoren hvis du bare bruker generatoren til å drive verktøy (dvs., plugge verktøy inn i generatoren). Det andre kravet er at alle de deler av generatoren som er av metall, slik som motoren, gasstanken eller huset, må være festet til rammen av generatoren.