Hovudside

DIY borsyre Insektmiddel

by Walther

Få ting er så irriterende som invaderende maur, kakerlakker og andre seks- og åttebente skadedyr. Kakerlakker bære allergener og mikrober som kan være skadelige for mennesker. Mange insektmidler lover å kvitte hjem av disse uønskede gjester. Ulempen er mest inneholde sterke og / eller farlige kjemikalier. Du kan lage din egen insektmiddel hjelp borsyre makt. Borsyre er billig og lett tilgjengelig. Best av alt, er det lett å bruke.

Agn og Kill


Borsyre er utmerket for å drepe og repelling insekter, og det er allsidig også. Du kan bruke den som et pulver insektmiddel, som en spray eller som agn baller.

Forberede din egen borsyre spray for å behandle baseboards, skap og gulv bak store apparater. Bland ¼ kopp borsyre med tre kopper vann. Kok blandingen til borsyre-pulver er oppløst. Heftig og hell i en sprayflaske. Bruk spray for å holde kakerlakker og maur ut av skap. Tomme skap og fjerne hylle papir. Spray rikelig og la blandingen tørke grundig. Erstatt hylle papir til den nye insekt-fri sone.

I april 2009, utgaven av "Good Housekeeping," the "Heloise hint" -kolonnen anbefales å blande borsyre pulver med sukker eller mel for å lage insekt agn. Forholdet mellom sukker eller mel til borsyre er 5-til-en. Når blandet, dryss pulveret i små beholdere, for eksempel plast mat container løftes. Du ønsker insekter å ha enkel tilgang. Plassere agnet lokk i høye områder og bak store apparater. Kolonnen sier Kakerlakker vil spore blandingen tilbake til reiret og drepe alle inntrengerne over tid.

Borsyre pulver blandet med sukker vil bidra til å eliminere problemer med maur. Gjør insekticidet agn ved å blande en del av borsyre med 9 deler sukker. Rør blandingen i en liten bolle med vann til pulveret er oppløst. Suge bomullsdotter i væsken. Kjøpe små, plast, avhending mat beholdere for å holde agnet. Lage hull i beholderen slik at maur tilgang. Plasser gjennomvåt bomullsdotter på innsiden og tetning med lokket. Sett beholderne hvor som helst du mistenker maur aktivitet. Arbeideren maur vil bære borsyre tilbake til dronningen og hele kolonien vil bli eliminert. En artikkel av Howard Garrett i "The Dallas Morning News" frarår å bruke for mye borsyre i agn. Agn med mer enn 10 prosent borsyre vil gjøre blandingen usmakelig, og dermed beseiret sin insektmiddel formål.

Borsyre baller er en annen utmerket måte å drepe og bekjempe uønskede insekter. For å gjøre de dødelige kulene blande ¼ kopp forkorte, ½ kopp løk, 1/8 kopp sukker, ½ kopp mel og 1 kopp borsyre pulver sammen. Rør blandingen grundig og deretter forme til kuler. Plasser ballene uansett hvor du ser eller mistenker insektaktivitet.

For en rask drepe metoden kan du strø borsyre strøm på skaptopper og i dine synker om kvelden og la det sitte over natten. Rengjøre områdene i morgen. Gjenta prosedyren til alle skadedyr er borte.

Borsyre forberedelsene vil fortsette å drepe for omtrent seks måneder. Det er ikke giftig som andre kjemikalier, men du bør aldri bruke det i områder som lett kan nås av barn eller kjæledyr. Den hjemmelagde insektmiddel vil drepe av maur og kakerlakker samt andre insekter.