Hovudside

Hvordan bruke Wet / Dry Sandpapir for Bottoms av Pots

by Walther

Hvordan bruke Wet / Dry Sandpapir for Bottoms av Pots

Våt / tørr sandpapir er laget for sliping av metalloverflater. Dens evne til å brukes med vann gjør det større fleksibilitet for din metall sliping jobber. Over tid og med bruk bunnen av en pott kan absorbere og samle sot etter kokeprosessen. Disse flekker kan fjernes med våt / tørr sandpapir og en grei prosedyre.

Bruksanvisning


•  Rengjør bunnen av potten ved hjelp av oppvaskmiddel og en skurerondell å fjerne så mye rusk som du kan. Skyll kjelen med varmt vann etter at du har skrubbet det. Ikke tørk potten bunnen.

•  Gni våt / tørr sandpapir i en sirkulær bevegelse over bunnen av potten. Start på midten av bunnen og jobbe deg til ytterkantene. Holde overflaten av bunnen skylles med vann som sand. Vannet vil hjelpe til med fjerning av flekker og også dempe riper potten bunnen. Fortsett til sand før du har fjernet så mye flekker som du kan. Det kan ta 10 til 15 minutter av sliping å rengjøre bunnen grundig.

•  Scrub bunnen av potten med oppvaskmiddel og en skurerondell når slipeprosessen er ferdig. Dette vil sikre at ikke noe av slipeprosessen blir etterlatt på overflaten av potten bunn. Skyll potten og tørk den med et kjøkkenhåndkle.