Hovudside

Hvordan jeg Grow Macadamia nøtter Fra frø Do?

by Walther

Hvordan jeg Grow Macadamia nøtter Fra frø Do?

Macadamia nøtter vokser på store, buskete busker som kan utvikle seg til små trær hvis de ikke beskjæres. Macadamia treet er innfødt til Queensland-regionen i Australia og vokser hovedsakelig i de fuktige regnskoger. I USA, trærne vokser best i Hawaii og California, men kan vokse i noen moderat sted med høy luftfuktighet. Macadamia nøtter vil vokse fra frø; men det kan ta mellom åtte og 12 år for anlegget å produsere nøtter, i henhold til California Sjeldne fruktdyrkere.

Bruksanvisning


•  Finn et utendørs planting plassering som mottar full sol, og det er i nærheten av en bygning eller vegg for å beskytte macadamia treet fra vind. I tillegg ser for godt drenert jord som er mørk og rik.

•  Løsne jorden til en 1-tommers dybde ved hjelp av en hage jordfreser verktøy eller en wide-toothed rake. Poke 1/4 tommers dype hull i bakken og plassere en macadamia frø i hvert hull. Dekk frøene helt med jord.

•  Vann jorda før det er helt fuktig, men ikke våt. Etter den første planting, vanne macadamia frø en gang i uken med en tomme av vann hver gang, hvis ingen nedbør har oppstått.

•  Vent seks måneder etter planting og påfør et granulert gjødsel som er formulert for sitrustrær. Spre gjødsel rundt bunnen av den lille macadamia treet i satsene angitt på gjødsel emballasje. Påfør et andre gjødsling seks måneder etter den første søknaden.

•  Wrap små trær i klar plast i senhøstes før temperaturen synke under frysepunktet. Fest plast til treet ved hjelp av hyssing eller hyssing. La plasten på inntil temperaturen stiger over frigjør på våren og deretter skjære den av med saks.

Tips og advarsler


  • Starter i år fire, se for utvikling av macadamia nøtter i høst månedene. Det kan ta lengre tid for trærne for å utvikle nøtter.