Hovudside

Hjemmelaget Heavy Duty Klesvask Såpe

by Walther

Tøyvaskemidler og vaskemidler kan lage en bulk i et stramt budsjett. Vaske klærne dine med hjemmelaget heavy-duty vaskemiddel fungerer like effektivt som å bruke navnet merkevare vaskemidler, og kostnadene er så billig, vil du aldri gå tilbake til de dyre vaskemidler igjen. Making hjemmelaget vaskerom såpe er enkelt å gjøre, og når du bruker den første gang, vil du gjøre store grupper fordi du vil bli svært imponert med sin effektivitet og lave kostnader.

Making hjemmelaget Kraftig Klesvask Såpe


Du trenger tre ingredienser for en hjemmelaget-pulverisert vaskemiddel. De er vaske brus, en mild såpestykke, for eksempel Ivory eller Fels nafta, og boraks. Vaske soda og boraks kan finnes i vaskemiddel midtgangen i et supermarked. Og nesten hver rabatt eller dagligvarebutikk bærer disse gammeldagse produkter, så vel. "Arm og Hammer" er en av de vanligste merkene for vasking brus og "20 Mule Team" er en felles merkevare av boraks. Disse produktene vil fjerne lukt, rene og lyse klær, ifølge familyhomestead.com hjemmeside. Hvis du ikke kan finne disse produktene i din favoritt butikk, be om hjelp, og hvis de ikke bære produktene, butikken funksjonærer vil mest sannsynlig bestille dem for deg.

Den beste måten å blande vaskemiddel er å bruke en heavy-duty food prosessor. Riv hele bar av Ivory, eller 1/3 av Fels nafta bar, og deretter sakte legge ½ kopp hver av boraks og vasking brus. Til vil holde blandingen fra klumper, legger de to siste tørre ingrediensene mens grating. Holde blandingen i en forseglet plast badekar, og bruke en spiseskje for din vanlige vaskerom og to spiseskjeer for tungt-tekstiler. Dette oppvaskmiddelet vil ikke gjøre såpeskum, men boblene har ikke rent klær - ingrediensene gjør.

For å gjøre blandingen i en flytende vaskemiddel, kan du rive den såpe og legg den i en gryte på komfyren. Legg seks kopper vann og varme til såpe er oppløst, og deretter legge til vasking soda og boraks. Hell fire kopper varmt vann inn i en to-gallon bøtte og legge den oppvarmede blanding fra kasserolle. Legg til en ekstra gallon og seks kopper vann til bøtta. Rør godt og la det sitte over natten. Blandingen vil dannes til en gel-lignende stoff. Bruk en halv kopp per hver last av vask.