Hovudside

Hvordan komme i gang i Lawn Care

by Walther

Hvordan komme i gang i Lawn Care

Hagestell er en virksomhet som kan vokse så stor eller bli så liten som du vil. Du kan starte din egen personlige virksomhet ved ganske enkelt å klippe plener rundt i nabolaget, eller hvis ting går bra, kan du ansette medarbeidere og gi en full-service business i verftet vedlikehold. Hagestell er en konkurranseutsatt virksomhet som krever hardt arbeid og engasjement for å lykkes. Komme i gang i hagestell krever noen enkle verktøy og nettverk ferdigheter.

Bruksanvisning


•  Øv på din egen plen. Lag din egen plen sunn og attraktiv før du prøver å forbedre andres verftet. Øv klippe det og bli kjent med noen hagestell utstyr du har på din egen gress.

•  Les så mye om hagestell og hagearbeid som du kan fra det offentlige bibliotek, bokhandlere eller på nettet. Kunnskap virkelig er makt når du starter din egen virksomhet.

•  Snakk med dine naboer og andre folk du kjenner om å klippe plenen. De første kundene vil trolig alle være folk du kjenner eller henvisninger fra folk du kjenner. Ta bare klienter som du lett kan få til med en gressklipper. Hvis du ikke har et kjøretøy som kan bære en gressklipper og har ikke råd til en ennå, ikke ta klienter ut av nabolaget ditt, med mindre de har utstyr av sine egne som de vil tillate deg å bruke.

•  Arbeid for et landskapsarkitektfirma på siden for å få ytterligere erfaring. Ikke jobbe for et selskap som opererer i samme område hvor du planlegger å starte din bedrift, siden det skaper en interessekonflikt.

•  Snakk med en virksomhet advokat når du er klar til å utvide virksomheten utover nabolaget jobber og begynne å utvide eller ansette andre arbeidstakere. Du må sette opp et aksjeselskap eller et aksjeselskap for å beskytte deg lovlig i tilfelle du er saksøkt. En advokat kan hjelpe deg med å navigere disse hindringene og sikre du opererer under de små bedrifts lovene i din spesielle tilstand. Advokaten kan også gi deg råd om eventuelle lisenser du er lovpålagt å ha i ditt fylke, by eller stat for bedriften å offisielt komme i gang.