Hovudside

De mest populære Bonsai Trees

by Walther

De mest populære Bonsai Trees

Tradisjonen med bonsai kultivering har blomstret innen asiatisk kultur i mange århundrer, og over tid, har flere treslag dukket opp som de mer populære valg for bonsai. Trærne som bonsai-entusiaster og nybegynnere foretrekker en tendens til å være visuelt slående og lett å forme og ta vare på. Erfarne bonsai kultivatorer nyte andre arter av bonsai trær på grunn av utfordringen de får.

Kinesiske Elm


Ulmus parvifolia rangerer er en av de mest populære bonsaitrær for kultivatorer. Treet, når dyrket i naturen, vokser til mellom 40 og 50 meter høy. Den vokser opprinnelig i Kina, Korea og Japan, men er hardfør i USDA sone 5 til 9 i USA, ifølge Floridata. Barken av treet kommer i aksjer i grå, grønn, oransje og brun. Som en bonsai treet, kan det dyrkes og omsorg inne, vokser bare en brøkdel av størrelsen som det ville i naturen. Den Hokkaido sorten, for eksempel, vokser bare omtrent en meter høy. Den trenger fuktig jord hele året, ifølge Bonsai Gard. Full sol eller full skygge er både utholdelig for dette anlegget.

Bald Cypress


Sumpsypresslekten distichum har blant de mest populære bonsai trær på grunn av sin estetikk og sin enkle omsorg. Opprinnelig vokser skallet sypress innenfor det sørøstlige USA, innenfor USDA hardførhet soner 5 til 10, ifølge Floridata. De foretrekker myrlendte områder samt innsjøer og elvekanter. I vill tilstand, kan skallet sypress treet vokse opp til 130 meter høye. Barken av treet er brun eller grå med rød blandet i. Bald sypresser foretrekker full sol, men kan håndtere noen delvis skygge. Jord for skallet sypress bør holdes så våt som mulig for beste vekst, selv om treet er i stand til å leve i tørr jord. Jo mindre bonsai versjon vokser sakte og foretrekker å være utendørs. Bonsai Gard hjemmeside anbefaler nybegynnere takle skallet sypresser for sin første bonsai.

Einer


Juniperus representerer en slekt av bartrær som fungerer godt for bonsai dyrking. Einer trær er ikke-blomstring evergreens, men skape hard-avskallede frø for å hjelpe frøspredning, ifølge gymnosperm Database. De vokser hovedsakelig innenfor den nordlige halvkule fritt, med noen arter, for eksempel Juniperus scopulorum, nådde 2000 år gammel. Trevirke og olje fra einer trær har bruker, for eksempel parfyme eller legemiddel. Bonsai kultivatorer liker å bruke einer trær for bonsai fordi trærne svarer godt til de fleste beskjæring og omforming trening satt fram, ifølge Bonsai Gard. Herdighet trærne tillater dem å leve lett utendørs eller innendørs.

Japanese Svart Pine


Pinus thunbergii vokser opprinnelig i Japan og Sør-Korea, ifølge gymnosperm Database. I USA, vokser det godt innenfor USDA hardførhet sone 6. Ved forfall i naturen, vokser den japanske svart furu opp til 130 meter høye. Den ville bestanden av den japanske svart furu står overfor fallende tall takket være furu wilt sykdom samt økt luftforurensning. Treet vanligvis har som en dekorativ art, og tre av treet brukes innenfor japansk arkitektur. Bonsai Gard nettstedet berømmer den japanske svart furu for sin hardførhet og allsidighet.