Hovudside

Hvordan du rengjør en Vinyl svømmebasseng

by Walther

Vinyl svømmebassenger har blitt et populært alternativ til en permanent inn- eller over bakken svømmebassenget. De er enkle å sette opp og veldig billig, vanligvis koster mindre enn $ 500 avhengig av omkrets og dybde. Men som tradisjonelle basseng strukturer, de krever mye omsorg for å opprettholde et sunt nivå av renslighet. Når du rengjør en vinyl basseng krever daglig omsorg, med årvåkenhet, kan disse strukturene gi flere år med varmt vær underholdning og nytelse.

Bruksanvisning


En Skim toppen overflaten av vannet før og etter hver bading økt for å fjerne eventuelle gress, blader, insekter eller annet rusk. Dette vil holde ting feste seg på bunnen av bassenget. Hvis vinyl basseng har en topp slag opp ring, sørg for å skubbe ringen litt for å fjerne eventuelle rester som kan sette seg fast under.

•  Kjør filteret minst fem timer hver dag. Husk å slå på pumpen etter at du er ferdig med svømming. Dette vil filtrere noe rusk ut av vannet som har blitt rørt opp.

•  Rengjør pool skimmer rist regelmessig til, slik at små rusk kan bli sugd ut av bassengvannet. Skimmer risten er plassert inne i vinyl vegg av bassenget.

•  Oppretthold kjemiske balansen. Bruke et basseng test kit daglig for å sørge for at kjemikaliene er på riktig nivå for mengden av vann i bassenget. Oppløse alltid pulverisert kjemikalier i vann før du legger til bassenget. Unnlatelse av dette kan føre til en kjemisk forbrenning i vinyl, noe som gjør den mer utsatt for rifter og punkteringer.

•  Bruk en klor floater i bassenget for å opprettholde klor i riktige høyder. Dette vil holde eventuelle bakterier eller alger fra å bygge opp i vannet.

•  Tørk vannlinjen med en myk klut og ikke-slipende rengjøringsmiddel beregnet for vinyl bassenger.

•  Pensle sidene av bassenget med en vegg og gulv børste en gang per uke. En vinyl basseng krever en svært myk bust for å forebygge rifter og punkteringer.

•  Støvsug basseng som nødvendig med et vakuum designet for en vinyl basseng. Dette kan være en gang i uken eller annenhver uke, avhengig av hvor mye rusk som legger seg i bassenget.

•  Kontroller og endre bassenget filteret regelmessig slik at det kan riktig syklus og rense bassenget vann.

•  Cover basseng med et overbygg eller solenergi dekke når den ikke er i bruk for å holde insekter, blader og andre partikler i luften fra settling på bunnen av bassenget.

Tips og advarsler


  • Testsett, basseng børster og vinyl renere kan kjøpes på et basseng forsyning butikken sammen med chemicals.The skimmer netto og vakuum normalt kommer med basseng kit. Hvis de ikke gjorde det, kan du kjøpe dem på en pool forsyning butikk eller på nettet forhandler.
  • Aldri svømme i et basseng hvis kjemikalier er ute av balanse, da dette kan forårsake øyeirritasjon og andre alvorlige reactions.Never bruk skarpe gjenstander, skurekluter eller rengjøringsmiddel for å rense bassenget som de kan skade liner.