Hovudside

Hvordan Grow Bonsai Trees at Home

by Walther

Hvordan Grow Bonsai Trees at Home

Ikke bare bonsaitrær bringe karakter til hjemmet, kan de brukes til å rense luften og forbedre landskap. Selv miniatyr bonsai trær er mest vanlig, kan bonsaitrær heves for å være noen størrelse, fra liten til stor. Størrelsen og formen på bonsais er bare begrenset av dine ønsker og kraft av hvert tre. Enten du vokse bonsai trær innendørs eller utendørs, begynner suksess i bonsai med å velge den bonsai som utfyller dine behov.

Bruksanvisning


•  Tenk hvor mye tid og oppmerksomhet på at du vil være i stand til å gi din bonsai. Velg et bonsai som dekker dine behov. Velg en tørke tolerant bonsai, for eksempel en jade eller trefork lønn, hvis du ikke klarer å gi hyppig vanning.

•  Velg en potting container som utfyller ditt hjem innredning. Pass på at beholderen har flere hull i bunnen for å gi en god drenering system for dine bonsai. Velg en beholder som har en dybde som er minst tilsvarer diameteren på treet i bagasjerommet.

•  Trekk din bonsai treet forsiktig fra sin originalemballasje og nøye inspisere rotsystemet. Fjern eventuelle overdreven jord fra røttene. Trimme de skadede og visnet røtter fra rotsystemet med skarpe, sterile beskjæringssaks eller saks. Unngå å trimme mer enn en tredjedel av rotsystemet siden fjernet for mange røtter kan resultere i hemmet vekst og dø-back.

•  Repot dine bonsai i sin nye container med fersk, næringsrik blomsterjord. Bland like mengder torv mose og ren sand med potting jord til å forbedre sin drenering og væskeansamlinger. Fyll beholder om lag en tredjedel av veien med jord blanding og plassere bonsai i sentrum. Fyll resten av beholderen med jord samtidig sørge for at alle røttene er dekket. Trykk jorda forsiktig rundt bonsai å sikre sin posisjon.

•  Vann bonsai med lunkent vann rett etter planting. Vanne treet på jord nivå før vannet renner fra avløpssystemet. Tillate de fleste bonsaitrær tørke litt mellom vanning; imidlertid alltid vanne din bonsai treet i henhold til sine individuelle behov.

•  Plasser bonsai treet i en varm, solrik beliggenhet. Velg et lyst sted med indirekte, morgen sollys hvis du er usikker på tre individuelle behov. Velg en plassering som er borte fra direkte temperaturvariasjoner, slik som trekkfulle døråpninger, oppvarming ventiler og terrasse griller, siden dette kan sjokkere treet.

•  Feed din bonsai treet gjennom hele vekstsesongen. Velg en slow-release gjødsel for sjeldne matere. Velg et vannløselig gjødsel for kraftig voksende bonsai trær som krever hyppige feedings. Bruk en godt balansert gjødsel, slik som 10-10-10, og følg anvisningene på merket av gjødsel for å redusere potensialet for overgjødsling.

•  Beskjær bonsai tre i sen vinter til tidlig vår som vekstsesongen nærmer seg. Justere beskjæring planen i henhold til de individuelle behovene til bonsai, siden ikke alle bonsai treet lykkes med dvalen beskjæring. Fjerne død, døende og visnet løvverk, stengler og grener fra din bonsai treet som de synes å omdirigere treets energi til mer levedyktige områder.

•  Root-sviske og repot din bonsai treet hver to til tre år eller etter behov for å hindre at treet blir helt rot-bundet. Steriliser dine beskjæringssakser før trimming røttene. Repot din bonsai treet i en frisk jord blanding.