Hovudside

Hvordan Monter en bærbar Brannslokkingsapparat

by Walther

Hvordan Monter en bærbar Brannslokkingsapparat

Håndslokkere er anbefalt i din garasje, vaskerom og kjøkken. De aller fleste boligbranner starter på kjøkkenet og det er viktig at du har et brannslukningsapparat er montert på et passende sted bør en nødssituasjon utvikler seg. For de fleste boligområder en ABC brannslukkere anbefales. Disse apparater kan brukes på de fleste branner, inklusive tre, papir, tekstiler, fett, så vel som elektrisk.

Bruksanvisning


Montering av et brannslukningsapparat


•  Bestem den beste plasseringen for din apparat. Denne plasseringen må være praktisk, men også ut av veien slik at det ikke vil bli kontinuerlig dunket eller forstyrret. Montering ved siden av et skap er ideell, men mange huseiere ønsker for enheten å være ute av syne. Under kjøkkenbenken, eller i en nedre avdeling av øya (hvis det finnes) er begge sentrale steder som er lett tilgjengelige.

•  Ta veggfeste fra apparat. Bruk braketten som en guide for å velge den endelige plasseringen. Når posisjonen er bestemt, bruker nivå for å gjøre visse braketten er nivå og firkantet. Braketten vil også fungere som mal. Bruk en blyant for å markere plasseringen to hull på veggen eller skap for å matche monteringsbraketten. (Merk: Enkelte modeller har ekstra hull for montering.)

•  Bor styrehull i midten av hvert merke. Bruke 1/8-tommers til å bore til en dybde på omtrent 3/4 tomme. Hold drill nivå og torg med overflaten slik pilothull vil lede skruene i på riktig vinkel.

•  Hold braketten på plass over hullene og sett en av skruene. Bruk drill eller skrutrekker for å feste skruen på plass. Gjenta for den andre skruen, å være viss begge er flush og sikkert på plass.

•  Monter brannslukningsapparat på braketten, sikre den på plass med stroppen eller annen festeanordning avhengig av merke og modell du har kjøpt. Ikke fjern stiften fra brannslukningsapparat når som helst, bortsett fra når brannslukking.

Tips og advarsler


  • Informere alle i hjemmet til plasseringen av brannslukningsapparat. Skulle det noen gang trenger å bli brukt huske å PASS P: trekk pinnen; A: sikte på bunnen av flammene; S: Klem på avtrekkeren; S: Sweep fra side til side.
  • Sjekk strømmåleren på brannslukningsapparat på en jevnlig basis. Hvis det er noen gang ut av "OK" eller "Good" range det bør fjernes for service, eller erstattes.
  • Hvis du installerer i en kommersiell setting, må apparat monteres i vanlig skue og mellom 3 1/2 og 5 meter over gulvet.