Hovudside

Hvordan Grow Black Snake Root Fra Seed

by Walther

Black Snake rot, botanisk kjent som Klaseormedrue og oftere kalles klaseormedrue, er en medisinsk plante urfolk til skyggefulle skogområdene i Nord-Amerika. En flerårig, svart slange rot har store, tannete blader og skyer av hvite blomster på stilker; de tykke, Knobby svart jordstengler - eller røtter - blir brukt i urtemedisin som et naturlig alternativ til hormon erstatning for behandling av menopause symptomer. Black Snake rot, som kan nå høyder på 4 meter, er også økende i popularitet som prydplante i landskap og hager. Det er ikke vanskelig å vokse svart slange rot fra frø, men det tar flere år for røttene å bli klar for innhøsting.

Bruksanvisning


•  Harvests modne svart slange rot frø i høst etter frøkapslene har tørket og begynt å sprekke. Frø vil gjøre en rallende lyd når pod er rystet. Åpne pods og fjern frøene. Høstet Black Snake rot frøene spirer mer pålitelig enn de som er kjøpt kommersielt, ifølge horticulturists ved North Carolina State University.

•  Velg et nettsted for frøet seng, med tanke på at området må tilby fuktig, godt drenert jord og god skygge for å etterligne svart slange root sin skog habitat. Et nettsted skyggen av store hardwood trær er ideell, men kunstig skygge er akseptabelt. Hvis jorda inneholder store mengder leire eller ikke renne godt, bruk hevet planting senger.

•  Bruk en spading gaffel for å forberede frøet seng, snu jord over til en dybde på ca 6 inches. Bryte opp klumper med en rake og nivå overflaten.

•  Test jordas pH-nivået for å kontrollere at det er mellom 5,0 og 6,0. Hvis pH-verdien ikke er korrekt, endre jord som antydet ved de retninger.

•  Plant frøene 1/4 tommers dypt i forberedt jord, avstands dem 1 1/2 til to inches fra hverandre, og dekk dem med en 1-tommers lag av hard bark eller blad mulch. Ved å plante i høst umiddelbart etter høsting, lar du naturen for å gjøre arbeidet med å gi den varme / kulde / varme syklus frøene trenger for spiring.

•  Hold de unge spirene fuktig og skyggelagt, og observere dem i løpet av våren for fremveksten. Når det andre settet med ekte blader vises, transplantasjon til vanlige planting senger. Røttene vil være klar for innhøsting fire til seks år etter seeding.

Tips og advarsler


  • Hvis Mayapple, Trillium, bloodroot eller ginseng vokser godt i ditt område, vil svart slange rot sannsynligvis trives også.
  • De attraktive blomster kan bli kuttet og vises, men noen opplever duften ubehagelig. Det er dette naturlig duft som gjør svart slange luke en naturlig insektmiddel.
  • Hvis du ikke er sikker på identiteten til anlegget som du samler frøene, ta kontakt med en erfaren herbalist å bekrefte plantens identitet. Dette er spesielt viktig hvis du har tenkt å høste roten til medisinske formål.
  • Klaseormedrue er giftig ved høye doser.