Hovudside

Hvordan skjule ledninger på en elektrisk service Panel

by Walther

Ledninger hengende fra alt i din egen stue eller sneglet rundt møbler kan være skjemmende. Det er noen måter du kan skjule ledninger rundt et rom. Opprette et dekke for elektriske panelet og ledninger som reiser bort fra det kan hjelpe deg skjule disse ledningene. Trekket kan blandes inn i et rom dekor å gå ubemerket hen - eller skille seg ut på en tiltalende måte.

Bruksanvisning


•  Bestem type kabling din tjeneste panel inneholder - enten høy eller lav spenning ledninger. Mål lengden på ledningen delen du trenger for å dekke. Forskning de best egnede materialer for spenningsnivået går gjennom ledningene delen og velger et egnet materiale som er varme og brannsikkert.

•  Planlegg oppsettet du vil bruke til å skjule ledninger seksjoner. Avhengig av plasseringen av panelet kan du være i stand til å skjule ledninger bak installerte funksjoner som veggstøping eller skap. Ellers kan du lage eller kjøpe dekker forsyninger. Kjøpe paneling du trenger.

•  Cut til størrelse antall trepanel du trenger for å lage en tube kanal for ledninger å mate gjennom. Mål bredden av trådseksjonen bunten må dekke for å bestemme hvor vidt røret må være. Bli med de tre stykker sammen med spiker og skruer.

•  Monter hver av de tube sett du trenger og feste hengslene på den ene siden av røret for å tillate det å åpne og lukke over skjult kabling. Legge hengsler vil gi deg enkel tilgang til ledningene. Legg ut de monterte rør i henhold til skissen. Sørg for at strømmen er slått av.

•  feed ledningene vekk fra elektriske panelet, langs veggen og gulvlister eller støping av rommet etter behov. Markere de nødvendige deler av kledningen som må kuttes for å imøtekomme hjørner og svinger. Når du har kuttet de nødvendige bend seksjoner, legge ut rørene igjen.

•  Tråd ledningene gjennom alle rørene for å sikre at den passer ovnen hver panelseksjon for bedre å strekke trådene gjennom seksjonene. Fjerne ledninger og sand tre paneler og fjerne rester. Påfør et lag med maling eller beis og legge eventuelle planlagte design eller dekorasjoner til panelene å innlemme dem i rommets utforming ordningen.

•  Fest de ferdige ledning dekke rør langs veggene ved hjelp av skisse og layout som referanse. Bruk negler og nødvendige vedlegg til feste deksler å sørge for at de hengslede åpninger alt åpent i en uniform retning. Juster hengselåpninger og sel feil med en tre caulk og re-beis og maling etter behov før montering.

•  Bundle sammen ledningene som er ment å mate gjennom ledningstrekk og bruke varmebestandig zip bånd eller festene til å organisere dem pent. Tråden ledningene gjennom ledningen deksler som har blitt montert.