Oppblåsbare basseng med sklier


Oppblåsbare basseng med sklier

Med litt forskning, kan du finne en oppblåsbar basseng med et lysbilde som holder hele familien underholdt under varme været måneder. Bassenger med sklier varierer i pris fra under $ 40 til nesten $ 500, som i mars 2011. De kommer fra anerkjente produsenter som Intex og Little Tikes og mange kommer med en reparasjon patch eller kit.

Ocean Play Center


Intex gjør Ocean Play Center er 100 inches med 77 inches med 31 inches og har et lite basseng knyttet til et større plaskebasseng med sklie, oppblåsbar palme og fargerike dyr trukket på bassenggulvet. Hvert basseng har sin egen tappepluggen, med en overløpshullet som hindrer bassenget kan eie mer enn 4 og 1/4 inches av vann. Produsenten anbefaler ikke dette elementet for barn under tre år, på grunn av kvelningsfare.

Rainbow Ring Play Center


En annen oppblåsbare bassenget fra Intex som kommer med et lysbilde og andre aktiviteter er det Rainbow Ring Play Center. Litt større enn Ocean Play Center, er det 117 inches med 76 inches med 31 inches og har to bassenger forbundet med en multi-farget lysbilde. Dette bassenget kommer også med en ball roller og ball kaste spill med seks plastballer inkludert og en ring kaste spillet med fire oppblåsbare ringer. I regnbuen, over den lille plaskebasseng, er det et vann sprøyta for å holde deg kjølig på varme sommerdager.

Slam 'n' Curve Slide


Hvis du har barn i alderen fem på ti, vurdere å kjøpe den Slam 'n' Curve Slide fra Little Tikes. Den oppblåsbare bassenget kommer med en oppblåsbar fjellvegg, som er den eneste måten å nå toppen av en svakt buet vannsklie som fører til et plaskebasseng. Den er laget av sterk, punktering bestandig materiale som krever en kraftig vifte til å blåse det, som følger med basseng kjøpet. Du må også stake bassenget i bakken for å sikre det.

Rocky Mountain River Race


En annen kvalitet Little Tikes produktet er Rocky Mountain River Race som gjør at to barn, i alderen fem på åtte, å rase opp den oppblåsbare fjellvegg i sentrum og rase ned en av to lysbilder på hver side. Mens du prøver å klatre fjellveggen, barna møte overraskelse dump bøtte soaking dem fra toppen og hver side har sin egen vannsprøyte for å holde overflaten glatt. Det er et stort plaskebasseng på bunnen.

Ligner på Slam 'n' Curve Slide, er Rocky Mountain River Race laget av punktering bestandig materiale som du må feste til din lov før inflasjonen. Bassenget leveres med en vifte og begrenset 90-dagers garanti.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler