Hovudside

Hvor lenge varer en Poinsettia Bloom?

by Walther

Hvor lenge varer en Poinsettia Bloom?

Poinsettia planter er blant de mest kjente symbolene i høytiden. Disse tropiske planter sport fargerike bracts, eller spesielle blader, som vokser i rødt, rosa og hvitt, og kan dyrkes til rebloom året etter. I tropiske klima, vil julestjerner vokse år etter år. Hvor lenge julestjerne vil blomstre avhenger av forholdene i hjemmet eller i det ytre miljø.

Om julestjerner


Julestjerne (Euphorbia pulcherrima) er opprinnelig fra Mexico introdusert til USA rundt 1825. Navnet hedrer den amerikanske ambassadøren til Mexico, Joel R. Poinsett. De store, lyse blomster av denne planten er faktisk forlater den svingen farge. Plantene er produsert som juledekorasjoner og som landskap planter i varme klima som Florida.

Poinsettia Care


Julestjerner foretrekker temperaturer på 60 til 70 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 55 grader om natten, ifølge University of Illinois Extension Service nettsted. Varmere temperaturer har en tendens til å redusere levetiden på anlegget. Innendørs, når overflaten av jorda er vann tørr og sørg for jord og potten har god drenering for rotsystemet. Utilstrekkelig vanning vil føre Wilting og slippe av dekkbladene og vil forkorte blomst tid. Gjødsle planten månedlig med et balansert gjødsel med mindre anlegget er i blomst. Da, ikke gjødsle i det hele tatt. Plasser anlegget i indirekte sollys med seks timer med lys i butikken hver dag. Holde anlegget vekk fra vinduer og dører for å hindre kaldras.

Poinsettia Bloom Times


Julestjerne planter vil gi blomst farge i tre til fire uker i et innemiljø, i henhold til North Carolina State University site. Dette kan utvides noe med god omsorg og daglig oppfølging av jordfuktighet. Når plantet ute, kan blomstringstid forkortes med varmt vær.

Reblooming Poinsettia Planter


Julestjerner vil rebloom året etter hvis omsorg riktig i mellomtiden. Etter bracts har falt av, redusere vanning til jorda er tørr. Anlegget vil gå inn i dvalen. Plassere anlegget i en garasje eller kjeller der temperaturene vil være ca 50 grader Fahrenheit. Når nye skudd begynner å vokse på det gamle stengler, begynner vanning igjen. Cut stammer tilbake til 4 til 6 inches høy og repot i torvmose. I midten av september, flytte anlegget til en solrik plass i løpet av dagen og i et mørkt rom om natten. Fortsett denne planen inntil bracts begynner å vise farge. Gjødsle med 20-20-20 gjødsel to ganger i måneden. Beskytt julestjerner plantet utendørs når temperaturen dip under 35 grader.