Hovudside

Brennende lukt fra My Hoover Støvsuger

by Walther

Brennende lukt fra My Hoover Støvsuger

Hoover støvsugere plukke opp skitt fra våre hjem, holde dem rene og friske. Men hvis du oppdager en ubehagelig brennende lukt som kommer fra Hoover mens den er i bruk, blir hjemmet ditt merkbart mindre frisk. Den brennende lukt kan være et resultat av ulike problemer, noen seriøse og noen mindre. Rask handling bør tas for å finne årsaken til problemet og reparere den for å beskytte maskinen din og din personlige sikkerhet.

Belte Problemer


Den vanligste årsaken til en brent lukt fra en Hoover eller annen vakuum er en skadet vakuum belte. Beltet går gjennom vakuum kontinuerlig som maskinen går, forårsaker børsten å slå i vakuum. Beltet kan bli ødelagt som følge av normal slitasje, å bli tatt på børsten (hvis børsten er fast eller ikke roterer riktig) eller kommer av sporet. Beltet kan lide varme blemmer, rive eller stretching, som alle skaper en plutselig brennende lukt lik brent gummi. Beltet må byttes ut for å løse problemet. Sjekk med en Hoover forhandler eller ringe selskapet med vakuum merke og modellnummer for å kjøpe en erstatning belte. Beltet kan erstattes følge instruksjonene i brukerhåndboken eller har en Hoover reparasjonsservice gjøre jobben for deg.

Motor Burn-Out


Av og til, kan motoren på Hoover bare stoppe drifts- og brenne ut. Dette skjer etter en rekke grunner, men de vanligste er overforbruk av vakuum eller ganske enkelt ved hjelp av en gammel vakuum med en gammel motor som har slitt med tiden. Lukten produsert av dette problem er lik brennende ledninger eller brent, smeltet plast. Utskifting av motor din bør gjøres av et vakuum reparasjon spesialist du stoler på eller en Hoover omsorg spesialist. Av og til motoren ikke brenne helt ut, men bare overopphetet for en liten stund og bare trenger å kjøle seg ned.

Dusty Motor


Din Hoover jobb er å finne og plukke opp støv rundt i huset. Derfor motoren i din Hoover, enten gammel eller ny, kan samle seg støv over tid. Dette kan også oppstå på grunn av et tett filter. Akkumulering av støv er normalt og generelt ikke forårsaker et problem. Hvis støvet blir for akkumulert det kan føre til en brennende lukt som motoren brenner støvet av. Denne brennende lukt er vanligvis ikke noen grunn til bekymring. Når støvet brenner helt ut av motorkammeret, bør lukt forsvinner. Hvis lukten ikke forsvinner, kontakt en Hoover reparasjon spesialist for å fastslå den neste løpet av handlingen for din støvsuger.

Andre problemer


Noen ganger din Hoover kan gi en brennende lukt som ikke samsvarer (i enten lukt eller symptomer) noen av problemene som er nevnt ovenfor. Hvis dette skjer, må du kontakte en autorisert Hoover reparasjonssenter. Problemet kan være for komplisert for deg å reparere på egen hånd, og det kan være farlig for deg å fortsette bruken av vakuum under disse omstendighetene. Tar Hoover til en reparasjon spesialist tillater ham å gi din vakuum en god "check-up" og fastslå årsaken at og andre problemer med maskinen.