Hovudside

Klesvask Tips for Dingy Whites

by Walther

Når du gjør vaskeri, kan du finne deg selv ser på en last av hvitt som er kjedelig og snusket. For å holde de hvite ser ny og i bærbar tilstand, forlenge levetiden på plaggene ved brighte dem. Du kan oppnå dette med flere rengjøring ingredienser, både kjemisk baserte samt naturlige, reagentless whiteners.

Tips for bruk av klor


Bruke klor for å bleke klær og undertøy som er tilsølt med kroppsoljer og rester. Klor er en kjemisk-baserte renere som ikke bare bleker, men dreper også bakterier, noe som gjør den ideell for skitne skjorter og bukser. Hell en kopp klor blekemiddel i tøyet last med vanlig vaskemiddel. Vask hvite bare fordi blekemiddel vil misfarges fargede plagg. Vær forsiktig når du rengjør undertøy eller hvis du har sensitiv hud, da dette er en sterk rengjøring element som ofte kan bryte ut sensitiv hud.

Tips for bruk av Oxygen Bleach


Bruke oksygen blekemiddel som et mer naturlig alternativ til klor blekemiddel som dette elementet bruker oksygen ioner i stedet for en kjemisk sammensetning for å rengjøre hvite. Hell en kopp oksygen blekemiddel i vaskemaskinen med vanlig vaskemiddel for å legge naturlige hvithet evner.

Tips for bruk av Baking Soda


Baking soda er en naturlig natron som også fungerer som en naturlig melkepulver, så legger en kopp natron inn i vaskemaskinen med vanlig vaskemiddel gir ekstra blekeeffekt som bruker ingen kjemikalier. Natron er veldig mild, noe som gjør det et godt valg å bruke for undertøy og vaskeri for de med sensitiv hud.

Tips for bruk av hvit eddik


Ikke bare hvit eddik bleke klær naturlig, men det desinfiserer også fordi den inneholder en naturlig bakterier-kampene syre som fungerer godt når du har skitnet hvite som trenger lysere samt desinfisering. Tilsett 1 kopp hvit eddik til vask sammen med vaskemiddel å bleke og drepe bakterier. Hvit eddik fungerer godt for stinkende gymtøy, skittent undertøy og sure sokker.