Hovudside

Hvordan å rense avløp i en septiktank

by Walther

Hvordan å rense avløp i en septiktank

Over en periode, er det vanlig for avløp i din septiktank å bli tett. Dette kan være en ulempe, samt kostbart å fikse. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å løse dette problemet uten å betale mye out-of-pocket utgifter. Alt du trenger er noen grunnleggende materialer med riktig teknikk, og du kan enkelt rense sluket i din septiktank. Med disse grunnleggende tips, kan du oppnå dette i liten eller ingen tid.

Bruksanvisning


•  Kontroll rundt området som omgir septiktank for eventuelle visuelle tegn på tilstopping, for eksempel avskum eller annet rusk. Fjern eventuell blokkering om nødvendig for å rense avløp.

•  rense sluket i en septiktank ved hjelp av et stempel. Bruk stempelet med minst 2 inches av vann for å lage en forsegling. Skyv nedover fast på stempelet, og trekk den oppover for å danne et sug. Skyv og dra stempelet til du rense avløp.

•  Hvis vasken stempelet ikke fungerer, setter en slange --- et metall, fleksibel enhet som brukes for å fjerne tilstoppede avløp --- ned i sluket i din septiktank. Føler for alle typer hindringer, ved hjelp av slange. Fast slå slangens sveiven i ulike retninger for å fjerne hindringer som kan blokkere avløpet.

Tips og advarsler


  • Hvis huset ditt er koblet til en kommunal kloakk, må du kanskje søke om tillatelse fra kommunen før du gjør omfattende reparasjoner.