Hovudside

Syntetisk Stukkatur Problemer

by Walther

Syntetisk Stukkatur Problemer

Syntetisk stukkatur, noen ganger kalt en utvendig isolerende behandling system (EIFS), er en lagdelt system består av skum isolasjon styret og stukkatur finish som brukes på boliger, næringsbygg og condominium utviklingen. Mange byggherrer og designere velger syntetisk stukkatur på grunn av sin lave pris og lignende utseende til ekte stukkatur. Den isolerer også bygninger, som kan redusere strømregningen ved å beholde mer varme i en bygning eller hjemme.

Syntetiske stukkvegger kan møte flere problemer. Imidlertid er de fleste av syntetiske stukkatur problemer forårsaket av feil installasjon av syntetisk stukkatur, ikke selve produktet.

Fuktinntrengning


Fuktinntrengning av syntetisk stukkatur er forårsaket av lekkasjer i leddene eller nær gjennomføringer, som vinduer, ikke gjennom selve stukkatur selv. Dette kan føre til mugg og råte av viktige strukturelle komponenter.

Beslag, som er takrenne-lignende tynne stykker av plast plassert under vinduer og dører for å trekke bort regnvann, kan også føre til fuktinntrengning hvis de er satt inn feil. Leddene der biter av skum bord møtes samt på hjørner og mellom etasjene kan lekke hvis tetningsmasse begynner å svekkes på grunn av alder.

Bashes


Fast stukk ligner sement og er vanskelig å bulke. Imidlertid kan en bortkommen fotball eller villfaren søppelbøtta enkelt lage bashes i syntetisk stukkatur fordi det er bare skum bord dekket i et tynt lag av en sementlignende materiale. Mest syntetisk stukkatur vil ha glassfiber inngrep nedfelt mellom top coat og skum for ekstra styrke. Men hvis noe treffer veggen med nok kraft, kan det etterlate en stor bash som må repareres. Ellers kan vannet infiltrere veggen neste gang det regner.

Brennbarhet


Den ekspandert polystyren skum bord brukes med syntetisk stukkatur er et brennbart materiale, som betyr at det kan ta fyr enkelt. Ofte innpakning av glassfibernett og sementlignende materiale rundt kantene av skummet ved installasjon av systemet er gjort for å forhindre en eventuell brann i å spre seg.

Skummet har også et meget lavt smeltepunkt, noe som er grunnen til at de fleste syntetiske stukkaturbygningene er lysere i fargen. Hvis, for eksempel, at toppbelegget av syntetisk stukk var meget mørk farge, kan det absorbere nok varme på en varm sommerdag å bevirke at skumplate for å smelte og det syntetiske stukk å falle av.

Nedenfor Grade Installasjon


Når syntetisk stukkatur er installert under eller ved karakteren, noe som betyr nedenfor eller berører bakken, kan oppstå alvorlige problemer. Mens mer estetisk tiltalende, kan denne plasseringen føre til fuktinntrengning fra jorden eller tillate skadedyr som termitter å spise gjennom mykt skum styret og få inn i hjemmet.

Bortsett fra disse problemene, installere syntetisk stukkatur nedenfor eller løns er vanligvis mot produsentens instruksjoner og kan ugyldiggjøre eventuelle garantier plassert på syntetiske stukkatur produkter.

Tilgjengelighet


I motsetning til ekte stukkatur, er syntetisk stucco ikke et generisk produkt som kan kjøpes av huseiere hjemme forbedring eller jernvareforretninger som en gjør-det-selv prosjekt. Det er kun tilgjengelig for lisensierte og godkjente entreprenører til å kjøpe gjennom distributører som må da installere det.