Hovudside

Syntetisk Stukkatur & Mold

by Walther

Syntetisk Stukkatur & Mold

Syntetisk stukkatur er en vegg og ytterkledning materiale som kan være svært utsatt for fuktighet. Når fuktighet innlemmes bak stukk kan det føre til noen store form problemer.

Tradisjonelle vs. Syntetisk


Høres hult når avlyttet, er syntetisk stukkatur mykere enn tradisjonelle stukkatur, som er hardt og solid. Plassen bak syntetisk stucco kan tillate fuktighet å trenge bak materialet forårsaker mugg.

Misforståelse


Ved hjelp av syntetisk stukk har sine fordeler selv om det er mer utsatt for fuktighet og mugg. Syntetisk stukk er en bedre isolator enn den tradisjonelle motparten, og det er langt mer fleksibel, slik at spiker eller skruer som skal benyttes sammen med materialet.

Forebygging


Hindre mugg kan gjøres ved å ta noen forholdsregler. Forsegle alle åpninger rundt vinduskarmer og dører. Ethvert element som punkterer stukk slik som spiker eller skruer som må tettes, hvor spikeren eller skruen settes inn i stukk.

Advarsel


Tegn til mugg på eller bak syntetisk stukkatur inkluderer hovne tre rundt dører og vindusrammer. Andre tegn er sprukne vegger eller maling som viser områder med peeling.

Oppløsning


Kjøpe nyere syntetisk stukkatur som inneholder et dreneringssystem som vil hindre at vann siver bak stukkatur og forårsaker mugg problemer.