Hovudside

Har Plant Lights virkelig fungerer?

by Walther

Når du vokser planter inne, eller vokser dem på et sted som ikke får mye naturlig sol, plante lysene er et åpenbart alternativ som du kan vurdere å bruke. Det er viktig å finne ut om plante lysene virkelig fungerer, men før du forsøker å bruke dem til å gjøre plantene vokse. Nancy Ingstrom, fra The Boston Fern, i Aberdeen, SD, har flere strategier for å finne ut om plante lysene virkelig fungerer, og for å bruke disse lysene med suksess i ditt hjem hage eller barnehage.

Sjekk emballasje


Ingstrom sier at de fleste plante eller vokse lysene virker å dyrke planter, men du må sjekke emballasjen for å være sikker. Emballasjen skal si at lyset er spesielt utviklet for planter og for UV-lys. Den bør ha en timer som du kan angi for riktige mengder lys, og den bør ha en funksjon for å holde lampen fra å bli for varm. Hvis du kjøper lysene som er konstruert, produsert og testet for å faktisk dyrke planter, vil emballasjen for disse lysene si det. På den måten, sier Ingstrom, vet du at du har å gjøre med vokse lysene som virkelig vil jobbe for dyrking av planter.

Riktige lyspærer


Kjøpe UV og plante lyspærer, sier Ingstrom, som en annen måte å gjøre plantene vokse. Dette er pærer kommer i to forskjellige typer: den typen som er designet for å brukes med spesifikke plante lys, og den typen som kan brukes i alle lampen. Med anlegget lys spesifikke pærer, bare sørg for at du velger dem og bruke dem i henhold til pakkeinstruksjoner lysene. For de andre pærene, er det noen ting du bør vurdere, ifølge Ingstrom, for å være sikker på at de fungerer. Først satte dem i en armatur som ikke har en advarsel om å bruke bare en bestemt type pære, som forsiktighet mot overoppheting. Noen lysarmaturer krever visse type lav varme pærer, og du kan ikke sette en vokse pære i disse inventar. Andre, sørg for at lysene kan imøtekomme behovene til plantene dine - de må være i stand til å vri og flytte til ligge over plantene selv.

Riktig Eksponering


Med alle typer vokse pære eller plante lys, er det noen ting du bør vurdere når det gjelder eksponering, sier Ingstrom, slik at du kan være sikker på at plantene dine vil vokse. Først av alt, vokser pærer, uansett hvor kraftig, ikke kan etterligne strømmen av solen. Derfor vil eksponeringstiden må være lengre. Still timeren slik at planter som krever direkte sollys får minst 10 timer med sollys per dag fra lyspæren. Dernest, ikke forsømme off-tider, heller. Planter trenger en kombinasjon av sollys og mørke for å vokse sunt, akkurat som mennesker gjør, så du må være sikker på å gi plantene dine med en nighttime periode.