Hovudside

DIY Shoe Hyller

by Walther

DIY Shoe Hyller

Å ha et eget område for sko lagring betyr at du vil ha enkel tilgang til din beholdning. Skohyller organisere skoene dine uten å ta opp dyrebar gulvplass, noe som er spesielt viktig hvis du ikke har mye lagringsplass. Bygge denne tre skohylle er en enkel, billig prosjekt som ikke krever spesielle verktøy eller avansert kunnskap om kabinettet. Den består av en hylle planke som er vinklet ned fra veggen, støttet av to trekantede tre hylle braketter og en smal støtte planke som kan skrus fast til veggen. Når du har bestemt ønsket lengde av sokkelen, selve prosjektet tar mindre enn to timer.

Bruksanvisning


•  Mål både en-av-10-tommers planke og en-av-fire-tommers plank til ønsket lengde av sokkelen. Bruk en snekker torg for å tegne en linje på tvers av hver planke, vinkelrett til kantene av plankene. Skjær hver treplanke på linjen.

•  Mål og merke en linje 1 tomme fra langsiden av 1-by-4, langs lengden av trelast. Lå planken på en flat snittflaten. Løsne fingerskruen som holder bunnplaten på sirkelsagen. Rotere foten til 30 grader og stramme tommeskruen. Plasser sagen til å kutte på linje trukket på planken, med den nedre delen av bladet på den siden som vil bli trimmet av. Skjær planken.

•  Bruk en vinkelmåler for å tegne en trekant på papir, med innvendige vinkler på 30, 60 og 90 grader. Skjær trekanten ut med saks. Bruk papirmalen å spore to trekanter på skrap 1-by-fire planker og klippe dem ut med en sag. De tre trekanter vil legge til både sokkelen planke og støtte planke til å opptre som vinklede hylle braketter.

•  Legg den 1-by-10 planke på et flatt underlag. Påfør en generøs mengde trelim til vinkelen snitt overflaten av en-av-4. Plasser en-av-4 slik at dens limt overflate er innrettet med en langside av en-av-10-planke. Hammer 3 eller 4 behandling spiker, jevnt fordelt, gjennom kanten av en-av-4, inn i en-av-10. La hodene som stikker ut for enkel fjerning senere. Neglene fungere som en klemme for å holde uregelmessig formet hylle sammen mens limet tørker og skruene er installert.

•  Test-passe trekanten bukseseler på endene av sokkelen. Påfør trelim til overflater som kommer i kontakt med sokkelen og støtte planker. Spør en assistent til å holde hakeparenteser på plass, deretter midlertidig fikse bukseseler i posisjon med etterbehandling spiker. Tørk bort overflødig lim. La limet tørke i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Mål, mark og bore pilothull seks inches hverandre gjennom sokkelen planke, vinkelrett og i den vinklede delen av støtte planke. Forsterke skjøten mellom plankene ved å installere gips skruer gjennom pilothull. Bore to jevnt fordelt pilothull gjennom endene av begge planker, inn i de trekantede tre bukseseler. Forsterk feste av bukseseler til plankene med med skruer. Fjern de behandling spiker.

•  Mål og klippe et ark med gummiert hylle rutebåt å dekke toppen av sokkelen. Bruk kontakt sement å lime duken på plass, i henhold til produsentens instruksjoner, for å hindre sko glir av den installerte sokkel.

Tips og advarsler


  • Installere sokkelen ved å skru støtte planke gjennom veggen i veggen stenderne.
  • Beis eller maling sokkelen før du installerer.

Relaterte artikler