Hovudside

Hvordan å rense avløpsrør til en gate

by Walther

Hvordan å rense avløpsrør til en gate

Unclogging avløpsrør til en gate innebærer mer enn bare dumping kjemisk renne renere ned i avløpet. De to viktigste grunnene tresko oppstå i avløpsrør fører fra huset til gaten er slam bygge opp og rot vekst; sannsynligheten for rotvekst i rørene øker med alderen på house.The viktig komponent til unclogging avløpsrør til gaten er å ha riktig utstyr. En elektrisk rooter, også kalt en skrue, vil arbeide for å fjerne slam bygge opp og å skjære bort rotvekst.

Bruksanvisning


•  Lei en elektrisk kloakk rooter, også kalt en skrue, som er vurdert for avløpsrør minst opp til 4 inches. Rooters kan leies på mange jernvareforretninger eller VVS-utstyr utleie butikker. De fleste rentals er enten ved halv dag eller hele dagen.

•  Ta på arbeidshansker og vernebriller. Når du begynner rooting kan innholdet dreneringsrør splatter, og skaper en fare for øynene dine.

•  Skru av kloakk avløp cap med rørtang. Kloakken renne cap er en gjengehylse med en stor kube som stikker ut fra toppen for å tillate rørtang å gripe den. Det er typiclly ligger innenfor et par meter av utsiden av stiftelsen. Hvis du ikke finner det, se under huset og finne der avløpsrøret går gjennom eller under foundation.

•  Plugg den elektriske rooter til en jordet stikkontakt siden denne prosessen innebærer et vått område. I tilfelle av en kortslutning på grunn av vannpåvirkning, vil utløps utløses. Når det er trygt å fortsette, nullstille uttaket ved å trykke på reset-knappen.

•  Sett rooter linje i avløpet der du fjernet avtappingshetten og skyv den frem bare om en fot om gangen. Slow innsetting vil hindre skade på leie av utstyr. Slutte å skyve den rooter linje når den når blokkeringen og blir vanskelig å presse.

•  Slå på elektrisk rooter å begynne rooting avløpet. Wayne Roughton, en lisensiert VVS entreprenør på nesten 30 år, tyder på at du "bare heie en kort avstand i en tid før du kjører vann gjennom røret." Dette vil bidra til å vaske bort den akkumulerte rusk og gjøre det lettere å fortsette rooting.

•  Kjør vann kontinuerlig gjennom røret i to til tre minutter etter at du er ferdig med å heie. Dette vil vaske bort rusk og bidra til å rense rooter linje før utvinning.