Hovudside

Utenfor Brann Pit Ideer

by Walther

Utenfor Brann Pit Ideer

Brann pits appellere til mange mennesker i en elementær måte. Kontrollere en åpen ild hisser opp sansene. En brann gropen er et samlingssted for venner og familie. En brann gropen, til tider, er et sted å lage mat fra forseggjorte måltider til stekt marshmallows. Hvis du velger å inkludere et bål i hagen din, holde alle regler for ditt område, samt trening sikkerhetstiltak commonsense.

Bygg din egen Fire Pit


Bygg din egen brann gropen med steiner. Stones opprettet for støttemurer gjøre gode byggesteiner for brann groper fordi en brann gropen er en spesialisert vegg. Du trenger ikke noen spesielle ferdigheter for å stable steinene. Begynn med et flatt område, dekket med et par inches av sand. Produsenter designe støttemur steiner slik at du kan stable dem uten mye tanke å finne ut konkret plassering. Få hjelp løfte steinene fordi mens det er enkelt å vite hvor du skal plassere dem, kan det kreve litt fysisk anstrengelse å plassere steinene. Sjekk at hver rad med steiner er nivå. The Family Handyman anbefaler å legge 4 inches av sand til sentrum av ildstedet å heve nivået på brannen og gjøre det lettere å stelle.

Fire Pit Seating


Tilby et sted for deg og dine gjester til å sitte mens du nyter ditt ildsted. Enten konstruere en benk rundt pit eller sitteplasser unna pit. Ildstedet capstones kan doble som en sittegruppe. Concrete Network anbefaler en høyde på 18 til 20 inches for ildstedet hvis du vil sitte på en hylle som omgir den. En sitter avsats er bare aktuelt med store groper der du vil være i behagelig avstand fra brannen. Gjør brann pit 12 til 14 inches høy hvis du ønsker å opprette en egen sittegruppe samtidig som det gjør det behagelig for folk å sette sine føtter opp på kanten av ildstedet. Du kan kjøpe sitteplasser, slik som benker og stoler. Å skape et ensartet utseende, bygge din egen sitteplasser med materialer som ligner på hva du brukte til å lage bål. For eksempel vil en stablet stein benk utfylle et stablet stein brann pit.

Fire Pit Cooking


Kombiner en brann gropen med en grill og spare plass i hagen din. Bygge et ildsted eller bruke en prefabrikkert brann pit; plassere en rist over toppen av gropen og slå brann gropen inn en grill. For mer allsidighet, legge en rotisserie.

Velg type tre klokt. Veden du bruker til matlaging vil formidle smakene i maten. Velge en av tre som har en egnet brenntid og intensitet, samt noe som vil smake godt. Populære matlaging skogen inkluderer hickory, mesquite og eple. Hickory er modig og robust, eple er søt og fruktig, mens mesquite er fet og jordnær, ifølge en sammenligning av grill skogen ved Sams Grill Club.