Hovudside

De beste oppvaskhåndklær

by Walther

De beste oppvaskhåndklær

For de som elsker å lage mat og bruker mye tid på kjøkkenet, rangerer en god kjøkkenhåndkle opp der med en høy kvalitet apparatet. Når vi leter etter et kjøkkenhåndkle, ønsker du noe som vil absorbere vann og forblir intakt etter mange vask. Husk å vaske håndklær et par ganger på forhånd bruke til prep kjøkkenhåndkle og løsne opp fibrene. Hvis du ikke bryr seg om estetikk av håndkle, en enkel hvit tallerken stoff av høy absorberende og slitesterkt materiale, som bomull, er det beste alternativet.

Lin


Laget av lin, er lin en naturlig fiber som har evnen til å kaste skitt lett. Et av de sterkeste vegetabilske fibre, er det enda sterkere når det er vått, og vil begynne å mykne etter gjentatt vasking. Linen er også ideell for tørking retter på grunn av sin utmerkede absorption rate. Du kan bruke samme klut når du tørker gryter og panner med den ekstra fordelen av varige mange år. Vask den regelmessig og tørk godt for en langvarig parabolen klut.

Organic Cotton


Dyrket uten bruk av sterke kjemikalier, bomull oppvaskhåndklær har liten innvirkning på miljøet og er plantevernmidler gratis. En annen fordel med bomull oppvaskkluter er den høye absorpsjonsevne hastigheten og evnen til å tørke ut lett etter bruk. I tillegg er økologisk bomull håndklær også produsert under strenge retningslinjer og kan brukes rundt små barn og babyer uten bekymring for sterke kjemikalier være inne i materialet.

Cotton Mix


Bomullsblanding består av både bomull og lin stoff for en virkelig hardfør og langvarig kjøkkenhåndkle. Denne kombinasjonen består av superabsorberende krefter bomull blandet med vaskbarhet av sengetøy håndklær. Mange vaffel veve håndklær er laget av bomullsblanding og har evnen til å suge opp vann som ingen andre kjøkkenhåndkle. Bomull mix oppvaskhåndklær kan også bli omgjort til filler når de blir slitt ut.

Frotté


Frotté klut vaskemaskinen arbeids hester av de fleste storkjøkken. Denne enkle hvite og frill fritt kjøkkenhåndkle kluter opp de tøffeste søl. De ringe ut vann som ingen andre håndkle og kan vaskes dag etter dag. Fordi frottéhåndklær er vanligvis laget i hvitt, de synes ofte å være farget fra tidligere bruk, men de er fortsatt en svært effektiv og absorberende kjøkkenhåndkle. Hvis du har muligheten til å se utover de falmede farger, finner du disse håndklær for å være uvurderlig.