Hovudside

DIY PVC Tiki Bar

by Walther

DIY PVC Tiki Bar

En Tiki bar konstruert fra PVC-rør har flere fordeler. Materialet er allment tilgjengelig og lett å jobbe med. Det er også lys, så en bar bygget ved hjelp av PVC-rør som et rammeverk kan anses bærbare. Tiki barer er designet med et utseende som minner om de utendørs barer i Sør-Stillehavet. De brukes i tema kommersielle barer og av huseiere på jakt etter et unikt tema for deres gårdsplass.

Planlegger du en PVC Tiki Bar


Den fysiske størrelsen på eventuelle bar, inkludert en tiki bar, avhenger av tilgjengelig for bar plass. En 5- til 8 meter lang bar er vanlig for et hjem uteplass, mens kommersielle barer tiki barer kan være mye lenger. Bærbare barer, som kan dra nytte av PVC pipeâ € ™ s lav vekt, må ikke være lengre enn 8 meter for å tillate lagring og transport.

Standard høyde for en bar er 40-42 inches. Dette fungerer godt med 30-tommers høye barkrakker. Disse standardene kan justeres ved byggherren å imøtekomme kortere eller høyere venner.

Bærbare tiki barer bør utformes med baser i bunnen av rammen for å støtte stolpen. Bruk skjøteledninger for å gi elektrisk strøm til den bærbare tiki bar.

Bygging av PVC Tiki Bar


PVC-rør brukes til å gi et rammeverk for tiki bar. Det vil fungere som støtte for linjen øverst og tak og som tilkoblingspunkt for gulvlisten.

PVC-rør kan kuttes til riktig lengde med hånd eller motorsager. Røret er forbundet med beslag ved hjelp av spesielle sementer. Når rammen er ferdig, vil den PVC rammeverk ligne skjelettet av baren vil det bli.

Anvendes en rekke materialer for å dekke bar ramme. Fronten og sidene av baren kan være dekket av et siv skjørt. Dette kan være festet til PVC-rammen ved hjelp av wire bånd eller andre metoder. Taket på tiki bar er ofte laget av elefant gress lag med laken. Den naturlige reed listene kan også brukes på taket. Enten materialet er festet til PVC-rammen med trådbånd.

Linjen øverst kan gjøres av alle tilgjengelige tre. Av tradisjon, er bar topper gitt en vanntett finish. Dette kan brukes til furu eller hardtre avhengig av budsjett og ønsker av byggherren.

Eksponert hvit PVC-rør vil se ut av sted på tiki bar. PVC-rør med en bambus mønster er tilgjengelig fra noen spesialitet bygning supply utsalgssteder. Et annet alternativ er å vikle røret med tau for å gi den et mer autentisk og naturlig utseende.