Hovudside

Hva forårsaker Double Pane Windows tåke?

by Walther


Det finnes flere ulike årsaker til dugg på dobbeltvinduer. Avhengig av årsaken, kan tåken vises på utsiden av vinduet på plass sideoverflaten eller mellom de to glassrutene. Forstå årsaken er bare begynnelsen for å hindre tåkete vinduer. Mens rom-side og utvendig tåke Cana € ™ t være helt forhindret, kan du se etter vinduer som er bygget for å hindre tåke mellom glassruter.

Utvendig Fog


Kondens og tåke oppstår på utsiden av vinduet når innetemperaturen falle betydelig under utetemperaturer. Dette kan skje på varme, fuktige sommerdager når klimaanlegget er i gang. Den dramatiske forskjellen i temperatur og luftfuktighet fører fuktighet for å bygge på den kaldeste overflaten tilgjengelig for fuktig uteluft, som er den glassvinduet.

Rom-Side Fog


Om vinteren, når temperaturen og luftfuktigheten slippe utenfor, ansette deg bruk av en ovn og luftfukter for å holde interiøret behagelig. Deretter tåke skjemaer på innsiden av glasset som luften umiddelbart ved siden av vinduet kondensater som en reaksjon på den kaldere luften på utsiden. For å hindre skade på vindusrammer og møbler, holde luftfuktigheten innendørs under kontroll for å minske mengden av tåke som former.

Tåke mellom rutene


I nyere vinduer, bør det aldri være tåke mellom rutene. Som vinduer alder, kan forseglingen mellom glassruter begynner å svikte, slik at fuktighet å sive inn mellom dem. Windows kontinuerlig utsatt for solen er mer sannsynlig å oppleve tetningsfeil raskere enn andre vinduer i et hjem. Tiden det tar for en WindowA € ™ s segl å mislykkes avhengig av byggematerialer brukes, design av glass og vinduet, og mange andre faktorer.

Hindre Fog


Investere i en kvalitet vindu er den beste måten å forebygge tidlig tetningsfeil som resulterer i fuktighet og tåke mellom dobbeltvinduer. Velge vinduer som er utformet for å lykkes i ditt klima, holde faktorer som soleksponering, høyde og generelle værforhold i tankene. Sjekk for garantier før du kjøper nye vinduer og forstå hva de dekker. Se etter en garanti på minst 20 år for å sikre at du wonâ € ™ t må betale for vindu replacements helst snart.