Hovudside

Slik installerer Metal Taktekking med skruer

by Walther

Slik installerer Metal Taktekking med skruer

Standard metall taktekking paneler feste til sperrer og åser med et sett av spesialiserte plateskruene. I motsetning til vanlige plateskruene, metall taktekking panel skruer har et bredt hode omkranset med en gummiskiven og en drill-aktig, selvborende skrue spissen. Skruene 'skiver sitte tett inntil en takplate overflate for å skape en vanntett forsegling. I tillegg er skruer 'selvgjeng tips redusere installasjonstiden ved å eliminere behovet for å pre-bore skruehull.

Bruksanvisning


•  Plasser en takplate på en takets nederste hjørnene. Hang 2-3 inches av panelet over takets takfot og 2 til 3 inches over takets gavlen; med andre ord, henger på siden av panelet over rafter ved enden av taket.

•  Skyv panelet opp eller ned for å justere sin topp og nedre kant med åser. Åser er taket framing medlemmer som går horisontalt over takets overflate; for metall takplater, er takåser vanligvis lukket med et skum eller tre støttelist i form av profil panelets. Bruk åser som en guide til horisontalt nivå panelets øvre kant, og bjelkelag eller sperrene som en guide til vertikalt nivå panelets sidekanten.

•  Velg en mutter driver som passer elegant rundt taktekking skruen er sekskantet hode. I likhet med socket fastnøkkel, mutter drivere er skrutrekkerbitsene i form av en sekskantet sylinder. Fest mutteren driver til en drill. Montere en taktekking skrue inn i mutteren fører åpning.

•  Trykk på skruen er selvborende spiss mot takplate i nærheten av en av panelets øvre hjørnene og i dalen eller flat seksjon ved siden av en av panelets ribbeina. Samtidig opprettholde trykk fremover, sakte aktivere drill og la skruen selvgjengende tips for å bore gjennom metall taktekking panel overflate. Kjør skruen gjennom panelet og inn i underliggende innramming.

•  Kjør festet til skruen er gummiskiven tett seter mot metall taktekking panelets rib. Unngå overdreven stramming; en skrue skrus for langt skaper et undertrykk i metallet, noe som gjør det mulig for vann å samle seg rundt skruen og eventuelt fører til lekkasjer.

•  Drive ekstra skruer langs kantene av metall taktekking panel og langs åser som krysser panel sentrum. Space skruer i henhold til metall taktekking panel produsentens instruksjoner, vanligvis hver 6 til 8 inches. Ikke fest skruene langs ribben på kanten av panelet som vender mot midten av taket; neste panel må overlappe denne ribben.

•  Plasser en annen panel på taket ved siden av den første og overlapper panelets kant rib med det første panelet kanten rib. Juster det andre panel med horisontalt nivå med det første panel. Fest skruene gjennom begge sider av overlappende ribbein. Anvende festemidler til de gjenværende kantene og midten av panelet. Som med det første panelet, ikke feste skruene til ribben på kanten av panelet som vender mot midten av taket.

•  Installer påfølgende paneler på samme måte. Når du kommer til enden av taket, bevege seg mot taket peak å installere en andre løpet av paneler. Lapper det annet skift over det første med 2 3 inches.