Hovudside

Frøproduksjon Teknikker i medisinplanter

by Walther

Du kan vokse medisinplanter i hjemmet ditt, eller på kontoret. Det er viktig å sørge for at du kan produsere og høste frø fra dine medisinske planter, slik at du kan fortsette å ha utbytte av planter. Dine medisinske planter vil vise deg når det er tid for å høste frø, og det er bare noen få skritt etter at for å produsere frø, slik at du kan fortsette å vokse de medisinske planter.

Forstå Seedlings


Forstå seeding prosessen for dine medisinske planter, slik at du vet når du skal høste dem. Tom Reed, en dyrker på Sunn Harvest i Minneapolis, Minnesota, sier at de fleste medisinske planter blomstrer rett før du kan samle frø fra dem. Dette er fornuftig, sier Reed, fordi blomstring av en plante er ment å være reproduksjon scenen.

De fleste medisinske planter vil blomst og frø minst tre ganger i året. Hvis de er dyrket innendørs, og holdes stadig voksende, de vil blomstre og frø oftere. Lær å se etter blomstring, og du vil vite når du skal samle inn frø.

Samle frø


Se for plantene dine til blomst, og når de gjør det, samle stilkene som produserer blomster. Rull disse stammer frem og tilbake i fingrene til du finner de små frøene. Fjern frøene fra de andre plantematerialer og skille dem.

Produserer frø


Sette frøene på en tørr papirhåndkle og se på dem for å se om det er noen fuktighet. Reed sier at de fleste medisinplanter, som lin og culantro vil produsere frø som allerede er stort sett tørr. Andre, derimot, som terreng mynte, kan være våt til å begynne med. La frøene på håndkle for en dag eller så. Deretter lagre dem i en lufttett zip-type plastpose.

Hold frø for ikke mer enn en måned før planting dem. Det er viktig å plante frø så snart som mulig, slik at nye avlinger kan vokse, og slik at du kan holde dine medisinske planter i live.