Hovudside

Hjemmelaget Tre trinn

by Walther

Hjemmelaget Tre trinn

Noen jegere bruker skritt for å skalere trær i ørkenen, hvor de kan abbor høyt oppe i treet og vente på sine mål. Tre trinnene er tilgjengelig til fornuftige priser fra spesialitet jaktbutikker. Dette er uten tvil det tryggeste alternativet - profesjonelt utformede tre trinnene er satt gjennom mange tester for å sikre deres stabilitet. Men hvis du må lage din egen, oppgaven kan være ferdig med noen få enkle forsyninger og litt tid til overs.

Bruksanvisning


•  Kjøpe noen tykke 12-tommers stålskruer. Det er viktig at du kjøper skruer høy kvalitet for denne oppgaven; tre skritt må være i stand til å tåle vekten av jegeren klatring dem.

•  Tiltak 2 inches i fra spissen av hver skrue med linjal og markere dette punktet med permanent markør. Dette vil være den delen av trinnet som er skrudd inn i treet.

•  Mål 3 inches i fra 2-tommers merke på hver skrue med linjal; markere dette punktet med permanent markør. Dette vil være det punktet hvor skruen bøyer ut, vekk fra treet for deg å gå på.

•  Bruk rør bender å bøye skruene 90 grader på hver av de merkede punktene, både 2-tommers mark og den 3-tommers mark. Skruen skal nå danne to separate "L" former, er forbundet med sentrum 3-tommers parti.

•  Skru 2-tommers delen av trinnet inn i et tre, og endte med den 3-tommers delen peker nedover i bakken. Dette bør forlate en 7-tommers delen av skruen vinkelrett på treet for deg å gå på mens du klatrer opp.