Hovudside

Hvordan Sjekk Strålesamler i en Pfister tappekran

by Walther

Pfister produserer en komplett linje av vannkraner for kjøkken og bad. Som enhver annen kran, Pfister armaturer bruker en tut på slutten av tuten. Lufteren hjelper filtrere ut sediment fra hoved vannlinjen. Hvis du opplever en reduksjon i vanntrykket, kan det være på tide å sjekke strålesamleren i din Pfister kranen. Over tid bygger sediment opp og begynner å blokkere passasjen gjennom lufteren. Dette krever som regel at du å rengjøre strålesamleren mekanisme.

Bruksanvisning


•  Vri Pfister Spareperlator cap mot klokken med fingrene. Noen Pfister vannutkastere sikre på innsiden av tuten, og har to små hakk på utsiden kanten av strålesamleren. Sett inn en liten flat skrutrekker eller en krone inn i hakkene og slå strålesamleren mot klokken for fjerning.

•  Slå den åpne enden av strålesamleren opp ned i hånden din, og la vaskemaskin og mikser for å komme ut av strålesamleren. Inspisere hullene på mikseren for sediment.

•  Sug mikseren i en 50/50 løsning av eddik og vann i 20 minutter. Sett en tannpirker inn i blande hull å bryte opp noen sediment. Pensle mikser med en tannbørste og skyll den grundig.

•  Sett mikseren i luftingsapparatet kroppen med hullene i mikseren peker nedover. Sett vaskemaskinen over mikseren, og installere strålesamleren inn i Pfister kranen før det er for hånd.

Tips og advarsler


  • Noen aerators har flere deler inne enn andre. Plassere hver del i en linje på et flatt underlag når du tar dem ut og sette dem i samme rekkefølge du fjerne dem.