Hovudside

Sikkerhets faktorer for Støttemurer

by Walther

Støttemurer bryte opp skrånende områder og legge definisjonen til landskaps. Hvis feste vegg murstein ikke er riktig installert, kan veggen bue eller med kollaps, forårsaker potensial for personskade eller skade. Tar tid å berede grunnen og korrekt installere veggen gir deg en trygg tillegg til landskaps.

Bygningsloven


Før du begynner å bygge en støttemur, må du få en tillatelse fra din lokale bygningen avdeling. Byggeforskrifter fortelle deg nøyaktig hvordan å bygge veggen for å oppfylle minimumskrav. Disse spesifikasjonene er utviklet spesielt med tanke på sikkerhet. Byggeforskrifter forklare hvor støtteveggen tillates, hvor høyt det kan være nødvendig drenering, tilbakefylling krav og andre strukturelle detaljer av støtteveggen.

Ground Forberedelse


Siden en støttemur krever graving, først må verktøyet linjer i din hage merket. One Call systemet brukes til å ha disse elementene merket. Ring 811 hvor som helst i landet skal rutes til den lokale avdelingen som håndterer denne merkingen. Planlegg støttemur rundt verktøyet linjer. Et nivå base for støttemuren er avgjørende for en rett, stabil struktur. Bruke et nivå for å sikre at bakken under veggen er jevn og rett langs avstand. Grave ut ekstra skitt eller bruke en sabotasje å hjelpe nivå ut området.

Størrelse


Mindre og kortere støttemurer generelt er enklere å bygge og tryggere enn lange, høye vegger. En stor vegg trenger store, tunge støttemur stein til bedre stabilitet og sikkerhet. Større støttemurer krever også et geonett eller en jord oppbevaring matte, noe som bidrar til å forsterke jorda bak den. For de sikreste holdeveggkonstruksjoner, holde veggene så kort som mulig. Hvis du bygger strukturen på en høy skråning, bryte opp bakken i to eller flere terrasser med en kort støttemur skape hver terrasse. Dette skaper en gradvis step-down og lar deg beholde strukturene kortere for en trygg design.

Konstruksjon


Du vil finne ulike typer støttemurer - noen som kroken sammen med pinner og andre som låser inn i hverandre med en back leppe og kraften av skitt bak klossene. Støttemuren skal lene tilbake mot bakken som det blir høyere for mer styrke. Støttemurer vanligvis er fylt igjen med grusdekke å gi drenering og støtte for veggen. Grusen må komprimeres med en sabotasje for den største stabilitet og sikkerhet.