Hovudside

Hva Blomster er bra for Pots?

by Walther

Stauder er ofte holdt i potter utenfor. Det er hundrevis av planter som gjør det bra i containere. Planter som er holdt inne i huset gjøre det bra i potter, og noen kan til og med være plantet utendørs. Potteplanter er lettere å ta vare på fordi det er mindre rom for ugress, sopp og skadedyr å ta over.

Spider Planter


Spider planter er ekstremt populære potteplanter. De er enten grønn eller grønn med hvite striper. Spider planter kan plantes utendørs eller plantet i potter og holdes innendørs.

Gummi Planter


Gummi planter er store, tykke, grønne planter med avlange blader. De holdes innendørs i potter. De ikke får blomster.

Aloe Vera


Aloe er en saftig som vokser godt i containere. De krever lite vann, og foretrekker ikke jord. I stedet for jord, kan du bruke sand eller steiner.

Azalea


Asalea er perfekt for hengende kurver og potteplanter. Asalea blomstre traktformede blomster som dekker hele anlegget.

Hindu Rope Plant


Hinduistiske tau planter produserer voks blomster som er rød i fargen. Bladverket er grønt og stier inn i en tett vridd stilk. Hindu tau kan leve ute i varmere klima, men er stort sett funnet innendørs.

Pærer


Påskeliljer, tulipaner, liljer, hyasinter og mange andre pærer gjøre godt i potter. Pærer trenger å stå utenfor og vannes ofte.

Ahasverus


Ahasverus planter er flotte potteplanter som trenger å være i potter. I varmere klima, kan vandrende jøde leve utenfor. Ahasverus planter har grønt og sølv løvverk - de har ikke blomster.