Hovudside

Planter Native til Willamette Valley i Oregon

by Walther

Planter Native til Willamette Valley i Oregon

Innfødte planter danner en avgjørende krumtappen i et økosystem. Sine røtter holde jord, bremse erosjon langs bekker og gir en buffer mot forurensning. De gir mat og dekning for urfolk dyreliv. Innfødte planter har tilpasset seg klimaet i en region, noe som gjør dem et lite vedlikehold hage valg. I Willamette Valley-regionen i Oregon, innfødte planter trives i lav regn somre og sterk nedbør vintre. Hvis du ønsker å sette ned røtter i dette området, bli kjent med noen av de innfødte flora og deres fordeler.

Felles Yarrow


Ryllik, et medlem av Aster familien, har hvite blomster oppå bregne-lignende, velduftende løvverk. Den tiltrekker seg sommerfugler og andre nyttige insekter. Det gjør en god plen erstatning. Herbalists verdi ryllik for sin evne til å lindre både fordøyelses og menstruasjonssmerter, samt dens evne til å senke blodtrykket. Anlegget har antiseptiske, anti-inflammatorisk og vanndrivende egenskaper.

Red Ossier Dogwood


Dette løvfellende busk hjelper med erosjonssikring og tåler sesong flom. Det gir også bær, bla og dekke for dyreliv.

Red Alder


Denne slanke, gir rikelig bladde tre hekkeplasser for fugler og mat for dyreliv. Den bidrar nitrogen til jorden og bidrar til å hemme veksten av en sopp som forårsaker råte i hjerte-Douglas grantrær.

Butterfly Symbiotiske Planter


Noen planter har spesielle relasjoner med bestemte typer fauna. Spise bladene av prangende milkweed anlegget gjør voksne monark sommerfugler giftig for rovdyr. Oregon Silver Sommerfugler, en truet art, legger eggene sine bare på Viola adunca fordi bladene på denne planten er avgjørende for overlevelsen av insekt i sin caterpillar skjema.

Trær for Birds


Fuglekikkere som ønsker et show i sin egen bakgård kan plante trær som er kjent for å tiltrekke seg bestemte typer fugler. For eksempel trekker Pole Pine Tree sorg duer, rype, vaktel, crossbills, grosbeaks, chickadees, band-tailed duer, Jays, hakkespetter, finker, nuthatches, kinglets og chickadees. Den Twinberry treet tiltrekker seg kolibrier, sidensvans, junkoer finker og flimrer.