Hovudside

Gjør-det-selv Utvendig Tre Shutters

by Walther

Gjør-det-selv Utvendig Tre Shutters

Dekorative utvendig tre skodder legge arkitektonisk detalj til fasaden på huset ditt. De ramme vinduene og legge aksent farge på veggene. Skodder må bygges med behandlet trelast siden de er utsatt for vær og vind. Holde lukker prosjektet enkle er en god måte å sikre suksess. Den enkleste formen for skodder å begynne med er styret og batten skodder. Disse skodder har tre vertikale stykker, kjent som styrene, som holdes sammen av to horisontale stykker, kjent som lekter.

Bruksanvisning


•  Mål høyden av vinduene. Skjær tre stykker av 5/4-by-6-tommers runde kanten behandlet terrassebord 4 inches høyere enn vinduet ved hjelp av en gjæringssag. Dette er en standard terrassebord bord tradisjonelt brukt for bakgård dekk. Klipp to stykker av 2-av-fire behandlet trelast 17 1/2 inches lang.

•  Mål fra begge ender av hver av terrassebord og bruke en rute for å markere over ansiktet, 6 inches fra slutten. Lim og klemme lektene til ansiktet av to av platene med C klemmer slik at den nederste kanten av den øverste lekten er selv med den øverste linjen på begge styrene og den nederste lekt er selv med bunnlinjen. Rett endene av lekter med ytterkantene av styrene.

•  Snu skodde over slik at styrene er på toppen og kjøre en 2 1/4-tommers behandlet dekk skrue gjennom baksiden av hvert bord der den krysser hver batten å feste dem. Klem den gjenværende brettet sentrert mellom de to andre med den øvre og nedre kant i kant med de to første brett. Gjenta dette for den andre lukker.

•  Bor et 1/8-tommers hull 3 inches i fra hver side av skodde, gjennom hver batten, sentrert i lekten. Plasser skodder mot veggen 2 inches ut fra hver side av vinduet, og bruke et nivå for å tilpasse dem for nivå. Drive en 3 tommers behandlede dekk skrue gjennom hver av de fire hull for å montere skodder til veggen.