Hovudside

Slik installerer en kompostering toalett Med Vedlikehold

by Walther

Kompostering toaletter pleide å være den eneste domene i survivalists og backwoods bobiler, men de blir stadig vanligere i områder hvor tørke og vannrestriksjoner er et faktum av livet. Kommersielle modeller er dyrere enn tradisjonelle toalett, men deres design gjør overgangen til en kompostering toalett enkel og harmløs. Du kan lagre en betydelig sum penger ved å bygge en kompostering toalett selv. En hjemmelaget modell kan være så enkelt som et toalettsete montert på en 5-gallon bøtte, eller du kan bygge det inn i et skap struktur for å skjule bevis for rotne avfall.

Bruksanvisning


Monter Kompostering Toalett


•  Monter kompostering toalett, etter produsentens anvisninger. Kommersielle enheter er selvstendige og ikke krever spesiell installasjon. Hjemmelagde versjoner kan være selvforsynt, eller du kan bygge dem å lufte lukt utenfor, avhengig av design.

•  Fyll 5-gallon bøtte med sagflis. Plasser denne nær kompostering toalett. Dryss en håndfull av sagmugg inn latrinebeholder etter hver avføring. Dette vil opprettholde et luktfritt miljø, samt bistand i eventuell nedbryting.

•  Det er ikke nødvendig å legge sagflis ved vannlatning fordi kompostering toaletter skille fast og flytende avfall. En separat beholder samler urinen. Når urinbeholderen er full, spe den med to-deler vann (enten fra springen eller samlet regnvann) til en-del urin og spray på plenen eller hagen. Det vil gi nitrogen - et nødvendig gjødsel - til plantene.

•  Når solid-avfallsbeholderen er full, tøm den i en av de 50-gallon lagercontainere. Fortsett å fylle denne store oppbevaringsboksen for 1 år, eller til den er full. Bland avfall hver gang du legger til mer, for å lufte det og hastighet nedbryting.

•  Når den første 50-gallon oppbevaringsboksen er full, la det være å fullt brytes for 1 år. I denne tid, bruker den andre 50-gallon beholder for å samle avfall. Etter et år, vil avfallet i første container har fullt komposteres, drepe noen patogener. Bruk den som en jord endring eller mulch.

Tips og advarsler


  • Hvis du merker lukt som kommer fra toalettet avfallsbeholder eller 50-gallon samling bin, legge mer sagflis og bruke spade for å slå avfallet. Dette vil lufte det, drepe anaerobe bakterier som forårsaker lukt.
  • Sjekk med din lokale og statlige myndigheter for å finne ut om noen tillatelser er nødvendig for å betjene en kompostering toalett. Regelverket varierer fra sted til sted.