Hovudside

Skjæring hydraulisk verktøy på bruk under vann

by Walther

Undervannsverktøy er nødvendig i mange tilfeller - blant annet bygging jobber som bygg eller reparere broer og clearing flomskadde områder. Undervannsskjæreverktøy også komme godt med for undervanns redning og skipsvraket berging utvinning. Hydraulisk verktøy er mindre farlig enn elektrisk eller gass verktøy for undervannsbruk.

Bajonettsag


CS Unitec SHARK 2 HP Hydraulisk bajonettsag er utviklet for marine, subsea, gruvedrift, nytte og byggapplikasjoner. Denne sag opererer på 2000 psi / 6 GPM og opp til 13 GPM hydraulikkolje. Det kan kutte tre opptil seks inches i diameter og metall opp til ¾ inches i diameter. SHARK bajonettsag koster rundt $ 3000 som i 2010.

Pipe Cutters


Undervanns rør cutters er designet for å kutte rør på plassering på en sub-sea undervanns nivå. Den mest vanlig kjøpt modellen kan kuttes fra 6 cm til 36 cm i diameter metallrør. Større rør cutters er også tilgjengelig.

Kabel Cutters


Den CC15 / 16 kabel kutter av Aqua-Air kutter kabel og stålforsterket kabel opp til 4 inches i diameter. En justerbar kabelføring gir rene kutt og holder kabel forvrengning til et minimum.

Andre Sager


Undervanns hydrauliske motorsager av Aqua-Air Industries kan brukes til mange undervannsoppgaver med tre modeller å velge mellom. Den C025 undervanns cutoff Sagen er utviklet for nøyaktig tredimensjonal skjæring av betong, stål I-bjelker og rør.

Den CS11 Chainsaw av Stanley er designet for å kutte tre, bro påler, jernbane bånd og verktøyet stolper undervanns. Dette sagens sikkerhetsfunksjoner inkluderer redusert tilbakeslag, sikringsanlegg triggere, kapping spurs og hånd vakter. Den CS11 har en klippekapasitet opp til 43 inches.

Jaws of Life


Et verktøy kalt Jaws of Life er et av flere hydrauliske skjærende verktøy som brukes i redningsaksjoner. Dette verktøyet er laget for å kutte stål til frie mennesker som har blitt fanget inne i en bil etter en krasj. Enten på land eller under vann, har dette og andre hydrauliske redningsverktøy blitt brukt i naturkatastrofer, bygg kollapser og å frigjøre lenket demonstranter. Hydrauliske redningsverktøy er bærbart og krever ingen drivstoff, elektrisitet eller ledninger. Bærbare redningsverktøy operere med en elektro-hydraulisk pumpe sammen med en NI-metallhydrid batteri.