Hovudside

Slik dekker Dug Well

by Walther

Slik dekker Dug Well

Før bruk av borerigger ble populært, huseiere ofte installert gravde brønner på deres eiendom for drikkevann og vanning vann. Gravde brønner er store diameter brønner som er typisk 10 til 30 meter dyp. Noen huseiere likevel installere gravde brønner i dag. På grunn av sin grunne dybde og stor diameter, gravde brønner er spesielt utsatt for forurensning fra eksterne kilder som avrenning eller utslipp. For å bevare kvaliteten på vannet i en gravde også, må du installere et riktig utformet godt dekke som vil omdirigere regnvann og hindre avrenning og søl kommer inn i godt casing.

Bruksanvisning


•  Kjøp en gravde godt dekke. Fortrinnsvis bør dekslet har en leppe som henger over brønnen ved hjelp av flere inches til å holde vann ute av brønnen. Noen stater har spesifikke regler om type dekke, så ta kontakt med statens miljøavdeling for detaljer.

•  Installer vel dekselet slik at den sitter tett over brønnen casing. Hvis det er nødvendig, installere en konkret pad for å støtte og beskytte den godt casing og dekke. Du kan konstruere en pute ved hjelp av tre eller murstein for å lage et skjema som du kan fylle med betong. Konkrete pads vanligvis utvide minst to meter utenfor huset.

•  Plasser en lås på godt dekke for å holde skadedyr og andre folk ut av brønnen. Velge en lås som er værbestandig å hindre skade på brønnen over tid.

Tips og advarsler


  • Ansette en sertifisert godt Driller å installere vel dekning hvis du er komfortabel med mekanikerne av installasjonen.