Hovudside

Det som trengs når du kjøper et badekar og omgir?

by Walther

Kjøpe og installere et nytt badekar og surround krever litt planlegging av hus. Badekar og surround kan være store elementer, og transport fra butikken uttaket til hjemmet kan være en utfordring som kan bli forsterket av problemer som frakter varene fra bilen inn på badet.

Kjenn Størrelse


Mål planlagt for badekar og surround før kursen til Oppussing butikken plass. Badekar kommer i standard størrelser, og hvis du har fjernet en standard kar fra verdensrommet, bør du være i stand til å finne en ny kar til å passe inn. Omrammingssettet passer en rekke størrelser, som panelene kan justeres.

Transport


En standard pickup lastebil fungerer godt å hale badekaret og surround til ditt hjem. Hvis du ikke har en lastebil, kan haling ordnes med butikken. En større utfordring kan være å få varene inn i hjemmet og bad. Mål døråpninger for å sørge for at badekaret passer gjennom åpningene. Hjørner og svinger i gangene må også forhandles. Transportere badekar på slutten kan gjøre det lettere å manøvrere gjennom dører og haller.

VVS-komponenter


Installere badekar og surround krever noen rørlegger komponenter for installasjon. Du sannsynligvis trenger en avløps- og overløpssett som kobler karet til VVS. Du må kanskje også en P-felle og andre avløps komponenter hvis de ikke ble reddet fra karet som ble fjernet. Bruk polyvinylklorid (PVC) lim for å feste VVS komponentene sammen og bygging lim for å holde surround-komponentene på plass. Disse elementene er ofte kjøpt samtidig som badekar og surround.

Verktøy


Sørg for at du har de riktige verktøyene for å installere badekar og surround. Du bør ha og vet hvordan de skal bruke grunnleggende hånd verktøy som en hack så å kutte PVC-rør, skiftenøkler og skrutrekkere for å stramme avløp og VVS ligaen på plass og en fugepistol for å søke bygge limet til surround. Etter installasjonen, bruker du fugepistol for å bruke silikon caulk til eventuelle hull eller sømmer mellom komponentene i surround og surround og badekar.