Hovudside

Nøkkelhull Brick Patio Ideas

by Walther

Nøkkelhull Brick Patio Ideas

Nøkkelhull murstein pavers brukes til å lage vakre terrasseflater som gjør landskapet vakrere og tilgjengelig. Du kan koble et nøkkelhull murstein patio til en eksisterende gangvei, eller opprette en ny en på noen side av ditt hjem. Når du legger nøkkelhull murstein terrasser til enhver verftet, reduserer du mengden av grøntanlegg. Dette er en bonus hvis du vil ha mindre grønn plen å gjødsle og klippe i de varme månedene.

Front Patio


Hvis du noen gang tenkt på å tilbringe mer tid i hagen foran huset, kan du lage en front terrasse med nøkkelhull pavers. Ved hjelp av pavers laget av ekte murstein, kan du utvide foran gange som forbinder inngangsdøren til oppkjørselen. Legg murstein pavers i en rektangulær pute fra inngangsdøren / gå til et punkt utenfor din foran vinduet. For å gjøre denne nye overflaten mer anvendelig, kan du legge til en rocker, veranda swing eller utemøbler. For å gi skygge for terrassen, kan du installere en markise eller en midlertidig uteplass skjerm kabinett. Skjermen ideen holder insekter ute om sommeren når du sitter på den nye nøkkelhull murstein patio.

Tilbake Patio Med Grill Enclosure


Når du bruker nøkkelhullformede klosser for å lage en uteplass i bakgården, du legge til en annen nyttig plass. Vurder å bruke de nøkkelhull murstein å skape en diamant eller rund uteplass i stedet for et kvadrat eller rektangel form. Du kan krydre opp terrassen med en matchende murstein grill eller grill kabinett. Gjør-det-selv guider beskrive hvor enkelt det er å bygge basen for din utendørs grill. Basen skal ha rektangulære vegger (laget av murstein) bygget til ønsket høyde. Et annet alternativ er å bygge en innhegning høy nok til å dekke kroppen av en elektrisk eller gassgrill. Du kan bruke plast, tre eller rustfritt stål for å utforme en pull-down lokk i toppen av grillen.

Over bakken basseng Patio


Boligeiere som ikke har råd til å bygge en i bakken basseng med en uteplass dekk kan velge å opprette et lignende plass for en over bakken pool i sine bakgårder. Bruk nøkkelhull murstein pavers å koble bakdøren eller skyvedør til bassengområdet. Du kan selv bygge en sol uteplass rundt over bakken pool eller ut til siden. Dette tørre området er perfekt for å legge lenestoler hvor du og din familie kan nyte solen mellom dukkerter i bassenget.