Hovudside

Hvordan Grow økologiske epler på Home

by Walther

Hvordan Grow økologiske epler på Home

Organisk hagearbeid hjemme er både bra for din familie og bra for miljøet. Ved å utnytte naturlig verftet og kjøkken avfall, organiske gartnere lage sin egen gjødsel og jord endring. Produkter fra kjøkkenet, for eksempel bakepulver, bidra til å bekjempe visse soppsykdommer. Når det kommer til voksende epler, det er både hjemmelaget og kommersielle produkter som hjelper gartneren vokse yummy, økologisk frukt. Det hele starter imidlertid med økende sykdomsresistente eplesorter, slik som Gold Rush, Crimson Crisp eller Liberty. Uten behov for kjemikalier for å bekjempe sykdoms patogener, er lett voksende økologiske epler hjemme.

Bruksanvisning


•  Gjødsle epletreet i våren med organiske materialer, som for eksempel godt råtnet gjødsel eller kompost. Spre materiale - 1 til 2 inches tykk - rundt treet i en tre-fots radius.

•  Beskjær det indre av epletreet å tillate sollys og luft å sirkulere. Dette bidrar til å hindre soppsykdommer og behovet for å bruke fungicider. Sviske i januar eller februar og fjerne døde og ødelagte grener, de krysset over andre, og noen som vokser rett opp.

•  Hindre Bladlus, skala og edderkopp midd infestations ved sprøyting epletreet med sovende olje før det begynner å bli grønne. Spray grener, stengler og stammen før produktet drypper.

•  Beskytt epletreet fra boremaskiner ved å male stammen med en 1 prosent neem olje produkt. Påfør oljen i juni og på nytt i slutten av juli, ifølge etiketten instruksjoner.

•  Spray ren neem olje på epletreet hver 10 dager fra slutten av våren til å høste.

•  Rengjør jorda rundt treet av falne blader og frukt som fungerer som en trygg havn for skadedyr og sopp-patogener.