Hovudside

Den raskest voksende trær i høst

by Walther

Den raskest voksende trær i høst

Trær vokser året rundt, men ofte har sin sterkeste vekst sprute på våren. Falla € ™ s kjøling været bringer på den sovende sesongen når en treeâ € ™ s energien går til å lage frø for neste yearâ € ™ s vekst syklus; Således er det vanligvis vekst, men det er ikke synlig form. De raskest voksende trær generelt, ifølge Iowa State University Extension nettside, inkluderer den amerikanske alm, sølv lønn, rød lønn og platanlønn.

Sycamore


Morbærtre vokser opp til 6 meter per år og når en moden høyde på 70 meter. Det er tørke-tolerant og trives i et bredt spekter av grunnforhold. Sycamore bark har en kamuflasje mønster av spraglete tan, grå og brun som blir hvit som treet modnes. Sine brede, flikete bladene blir myke gull farge i høst. Den raskt voksende morbærtre er et godt valg for nylig anlagte områder.

American Elm


Kjøligere temperaturer på høsten stopper ikke den amerikanske alm treeâ € ™ s vekst, som fortsetter utover perioder med frost. Den når opp til 100 meter i høyde, og danner en grasiøs, overordnede form. Den amerikanske alm hadde spredt seg over den østlige og mid-vestlige deler av USA før den ble ødelagt av den nederlandske alm sykdom virus på 1930-tallet. Sortar som er motstandsdyktig mot viruset inkluderer â € ~New Harmonyâ € ™, â € ~Valley Forgeâ € ™ og â € ~Delaware.â € ™

Silver Maple


Sølv lønn trær er en av de raskest voksende og mest vanlige lønn i det sentrale USA A sølv lønn vokser 50-80 meter i høyde. Dets fall blad farge er mindre dramatisk enn andre lønn trær; bladene kan selv slippe mens fortsatt grønne. Sølvet lønn har sprø tre som bryter lett i hardt vær. Det er tryggere å plante den og mange andre hurtigvoksende trær en avstand fra huset.

Red Maple


Rød lønn trær er rikelig og utbredt i det østlige USA Disse hurtigvoksende trær produserer lyse røde blader i høst. Rød lønn tilpasse seg til et bredt spekter av grunnforholdene, og danner et rotsystem entydig tilpasset dens voksestedet. Nyplantede stiklinger vokse en fot i det første året og to meter per år etterpå. En moden rød lønnetrær kan være 60 meter høy.