Hovudside

Er det Ground Kastanjer?

by Walther

Er det Ground Kastanjer?

Kastanjer er de spiselige nøtter som kommer fra forskjellige arter av trær i Castanea (L.) slekten og Fagaceae familie. Nøttene vokser i klynger av 06:59 nøtter inni en spiny kapsel, eller Burr. Når nøttene er modne, åpner Burr og nøtter faller ut. Kastanjer er en stift mat i mange land, inkludert Asia, Italia og enkelte europeiske land. De spises rå, tørket eller kokt i matvarer. På grunn av sin næringsverdi og allsidighet, er kastanjer ofte finmalt til mel eller grovmalt for andre bruksområder.

Fordeler


Ground kastanje mel gir et alternativ til hvetemel for de som lider av cøliaki og for andre individer på en glutenfri diett. Rå kastanjer er for det meste vann og stivelse, og selv om de mister mye av vanninnholdet når tørket og malt, de er en god kilde til karbohydrater, fiber og B-vitaminer. Sammenlignet med andre nøtter, som er opptil 50 prosent fett, kastanjer er lav-fett, inneholder bare 1 prosent.

Bruksområder


Finmalt kastanjer er allsidig og kan brukes i noen oppskrift ringer for mel. Tradisjonelt ble italiensk polenta laget med kastanje mel, selv om det nå i stor grad laget med maismel. Bakke kastanjer brukes i kaker, brød, pannekaker og andre bakevarer. De er lagt til grøt, supper og stuinger som et fortykningsmiddel. Bakke kastanjer kan også brukes til å lage kaker, puddinger, iskrem og andre desserter ringer for stivelse.

Sliping


Du kan kjøpe bakken kastanje mel eller kjøpe hele kastanjer og male ditt eget behov. Tørke ut ferske kastanjer før sliping dem. Du kan også steke dem før sliping, hvis ønskelig. Skrell skallet og beskyttende lag av, deretter plassere kastanjer i en food prosessor eller jeksel, for eksempel en kaffekvern, og male dem til de er ønsket konsistens. For bakke kastanje måltid, male nøtter før de er små grove biter. For mel, fortsette sliping kastanjene før de er fine og pulveraktig.

Matlaging


Bruke grovmalt kastanjer i bakt brød, muffins, kaker eller pannekaker å legge til smaken og tekstur. Erstatt 1/4 til 1/2 av mengden av mel til orde for i oppskriften eller bruke i stedet for andre nøtter i oppskriften. For glutenfrie dietter, erstatte alt av mel i oppskrifter med finmalte kastanjer. For å gjøre kastanje polenta, erstatte cornmeal i polenta oppskrift med en lik mengde kastanje mel. Alternativt kan du bruke en halv maismel og halv kastanje mel.