Hovudside

Slik installerer Patio Rock on Grass

by Walther

Slik installerer Patio Rock on Grass

Mens de fleste terrasser er laget av noen type solid underlag som fliser, betong eller murstein, det er andre måter å lage en uteplass. Hvis du er begrenset på forsyninger eller verktøy, vil en fjelloverflate gir et underholdningsområde. Du kan lage en enkel uteplass med bergarter som harmonerer og er funksjonell i din hage.

Bruksanvisning


•  Outline området for uteplassen med spraymaling eller staver og streng. Hvis du gjør en fri form uteplass, er malingen bedre. Hvis du ønsker en straightedged uteplass, staver og hyssing gi deg en bedre guide.

•  Plasser steinene i sine flekker på gresset. Hvis du arbeider med kutt steiner med flate kanter, line dem opp i rader og kolonner, eller opprette en forskjøvet murstein effekt. La det være minst 1 cm mellom steiner - 2 inches er bedre - for å tillate mer gress mellom steinene. Hvis du arbeider med naturformede steiner, holde avstanden konsekvent mellom steiner og stille opp kanter som ligner, som å sette sammen et puslespill.

•  Løft patio steiner ut av veien, ett om gangen og grave ut hull for hver enkelt. Bruk en spade eller hånd sparkel å grave hullene. Lage hull omtrent i form av stein og ikke forstyrre for mye av gresset i hullene.

•  Bruk et nivå som du går for å holde steinene flat, jevn og nivå. Lå nivået over steinene for å sjekke og grave ut eller legge til skitt under steiner, etter behov.

•  Trykk skitt rundt steinene etter at de er satt på plass for å fullføre uteplass.

•  Cast gressfrø over uteplassen overflaten og pensle den inn i hullene. Strø litt jord for hånd løst over frø og vann det å dempe. Dette over-seeding vil hjelpe hullene fylles tilbake i der du forstyrret dem.