Hvordan to Garden i slagg blokker


Hvordan to Garden i slagg blokker

Blomst og grønnsakshager vokse i en rekke situasjoner, fra tradisjonelle i bakken beplantning til utradisjonelle potter og containere stablet i praktiske hage steder. Selv industrielle elementer som slagg blokker kan bli plante containere i de rette hender. Stable dine slagg blokker i egnede områder, bland en rik jord foundation og velge riktige planter for å bygge din egen dekorative, industrielle og ikke-tradisjonell hage.

Bruksanvisning


•  Start planting om våren etter siste frost. Disse plantene trenger ikke jord å tine, men krever varme lufttemperaturer. Vent på nattetid temperaturer på 60-65 grader F for å ivareta sikkerheten for alle sommeren frukt, grønnsaker og stauder.

•  Plasser slagg blokker i nivå, trygge steder med passende lysforhold. Velge områder med seks til åtte timer med sol hver dag for sol-elskende planter og flekkete skyggen for skygge-elskende planter. I dette hevet hage situasjon, er nettstedet drenering irrelevant. Kontroller at slagg blokker sitte trygt på bakken. Spre blokker rundt tunet for dekorativ effekt. Stable to slagg blokker, på oppå den andre, for store vegetabilsk planter som tomater, erter og bønner, som krever mer rot rom.

•  Bland like deler organisk kompost og hage leir for din potting jord, og fylle slagg blokkere hullene til toppen. Denne blandingen gir næring og avløp, og holder på fuktigheten mellom hver vanning. Legg 10-10-10 eller 12-12-12 kornet gjødsel til vegetabilsk slagg blokker, og 5-10-5 granulert gjødsel til årlige blomst slagg blokker.

•  Plant små stauder som primroses, aster, cornflowers, petunia, stemorsblomster, sukkererter, pelargonium, mødre og kosmos i solen, og fioler og Impatiens i skyggen. Plante små grønnsaker som reddiker, rødbeter, spinat og kål i skyggefulle områder, og større anlegg som tomater, erter og bush bønner i solfylte områder. Plante jordbær i full sol for en frukt tillegg.

•  Vann i hagen med to inches av vann hver uke for å opprettholde fuktigheten i jordsmonnet, og gjødsle plantene på individuelle planer. Deadhead årlige blomster som blomstrer visne å oppmuntre gjenta blomstringen.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler