Hovudside

Brann Røyk restaurering prosedyrer

by Walther

Opplever en brann i et hjem er en forferdelig ting å gå gjennom. Personlige og sentimentale elementer er ødelagt, og hjemmet kan stå i et rot. Brann og røyk restaurering kan være ganske oppgaven, men det er selskaper som spesialiserer seg på dette feltet som kan gjøre denne prosessen enklere. Det kan ta litt arbeid å finne de riktige personene, men det må gjøres.

Ansette en Crew


Før ansette et mannskap, vil din forsikring adjuster må være involvert i prosessen. De kan velge et mannskap eller de kan ha en liste som du kan velge fra. Disse menneskene vil først kategorisere skaden i to grupper før måling av totalskade.

Den første kategorien omfatter de delene av huset som ble skadet slik som tak, dører, lysarmatur og så videre. Den andre gruppen består av elementer inne i hjemmet som ble skadet og må skiftes.

Dokumentasjon og rengjøring


Etter kategorisering er dokumentasjonen. Det vil være fotografier tatt av skaden og beskrivelser skrevet av hvert element, som er på en datastyrt oversikt. Elementer som ikke er helt ødelagt er pakket inn i polstring med en kode på den. Dette vil bli gjort for å holde orden på alle elementer for enkel gjenfinning på et senere tidspunkt.

Elementene og hjem vil bli renset med vann som har blitt spesielt behandlet, og en løsning som er godkjent for brann og røykskader. Tepper, møbeltrekk, madrasser og andre lignende elementer er damp rengjøres hvis de er i god nok form til å gjøre det. Klær, sko og tilbehør sendes til rengjøringsmidler, og treflater blir rengjort med spesielle svamper laget av materiale som ikke etterlater en film bak. Lukt elimineres når elementene blir rengjort. Lukten er fjernet med ozon, som endrer strukturen av molekylet. Det er viktig at disse tingene gjøres riktig, fordi maling kan bli misfarget og sot kan komme inn i rør hvis det ikke er renset bort.

Avslutte Process


Etter de viktigste trinnene i prosessen, vil dine eiendeler bli pakket og lagret på et lager for deg å plukke opp. Siden det kan være en stund før du er i stand til å flytte tilbake til hjemmet ditt, vil du få litt tid før du må plukke opp tingene dine.

Disse boksene vil bli merket slik at du vet hva som finnes i dem. Vanligvis vil det være et rom navn merket på boksen, så vel som å merke hvor varene ble tatt fra. Noen mannskaper vil fullføre flere detaljer enn andre, men dette er den generelle fremgangsmåten for brann og røyk restaurering.