Hovudside

Hvordan bruke linolje på Decks

by Walther

Hvordan bruke linolje på Decks

Linolje, et naturlig produkt hentet fra linfrø, har mange bruksområder, inkludert maling, lakk og tetningsmidler for tre dekk. Linolje bidrar til å beskytte treverk og gi den en glans foretrukket av mange huseiere. Når sammenlignet med vannbaserte tetningsmidler, naturlige oljer som linfrø sive dypere inn i treet, og er mindre utsatt for slitasje og erosjon. Linolje er ikke vanskelig å bruke og anvendt på samme måte som andre tre tetningsmidler.

Bruksanvisning


•  Sweep dekk og bruke en skrubb pensel og dekk-renseprodukt som fjerner mugg og gjenoppretter fargen på tre. Deck-rensing produkter som Mold Armor Deck Wash og Zep Deck og Fence Cleaner er tilgjengelig hjemme forbedring sentre. Du kan også bruke oksygen blekemiddel, hvis ønskelig. Skyll godt og la dekk tørke helt; vanligvis en dag eller to vil nok, forutsatt at det ikke regner.

•  Velg en linolje med tilsetningsstoffer som gjør det mugg motstandsdyktig. Ellers kan du ende opp med en alvorlig mugg problem, spesielt på redwood eller vestlige sedertre dekk. Selfangere som inneholder linolje, mens ikke så lett tilgjengelig som vannbaserte fugemasser, kan finnes i Oppussing sentre og maling butikker.

•  Påfør linolje med en svamp eller klut. Starter på motsatt hjørne av dekket slik at du dona € ™ t felle selv. Stryk den på veden i jevne tak, et par planker av gangen. Følge fibrenes lengderetning og anvende så jevnt som mulig. Påfør alltid linolje og andre dekk produkter i henhold til Manufacturera € ™ s retninger og bruk anbefalte priser.

•  Unngå å gå på dekk i flere dager, som linolje er treg til å tørke. Les produkts € ™ s etikett for forsvarlig tørketider som de vil variere avhengig av værforhold og hvor tykk olje ble brukt.