Hovudside

Instruks for Hoover Steam Vac

by Walther

Hoover, et selskap kjent for sine støvsugere og teppe pleiemaskiner, har en linje av damp støvsugere som er utviklet for å hjelpe deg å fjerne teppet flekker og holde teppet ser frisk og ren. Fjerne teppe flekker hjelper deg å opprettholde verdien av ditt hjem, og kan også bidra til å fjerne lukt som somle sammen med flekker.

Bruksanvisning


•  Plukk opp noen små objekter som er på gulvet. Plasser mynter, strikker, barneleker og dyr leker i et annet område, slik at de ikke skader Hoover Steam Vac ved å bli sugd inn i apparatet. Fjern alle bærbare møbler slik at du kan nå flere områder av teppet. Vakuum teppet før du prøver å damp rengjøre den med Hoover Steam Vac.

•  Sjekk at Hoover Steam Vac er koblet fra og flytte håndtaket til oppreist stilling. Fjerne beholderen fra forsiden av damp Vac - den delen som holder vann og rensemiddel. Vri lokket mot klokken for å åpne opp beholderen.

•  Finn streken det som er på innsiden av lokket på beholderen. Fyll opp vaskemiddelet til påfyllingsstreken i hatten. Bare bruker den Hoover rengjøringsmiddel som går med damp vac. Hell Hoover Steam Vac selskap godkjent tepperens væske inn i beholderen. Fyller resten av beholderen med varmt vann til full linje. Sett hetten tilbake på beholderen og plassere beholderen på Hoover Steam Vac.

•  Slapp den elektriske ledningen til Hoover Steam Vac fra baksiden av maskinen og plasser støpselet inn i en stikkontakt. Trykk på av / på peddle med foten. Peddle ligger nederst på bunnen av Hoover Steam Vac. Finn på bryteren for scrubber børster i bunnen av maskinen og snu den. Dette vil slå på gulvbørster.

•  Hold knappen nede på toppen av håndtaket på Hoover Steam Vac. Dette kalles "trigger" knappen og frigjør rensevæske over gulvet.

•  Skyv Hoover Steam Vac tvers tepper mens du holder avtrekkeren for å frigjøre rensevæske, og deretter skyve vac over samme sted uten å holde avtrekkeren for å suge opp vannet og væske fra teppet. Gjenta denne prosessen på tvers av hele teppet for å rense teppet helt.

•  Slapp hånden holdt slangen fra maskinen og bruke den håndholdte delen av Hoover Steam Vac å rengjøre møbler, trapper og spot rense tepper. Vikle slangen tilbake rundt maskinen når du er ferdig.

•  Tøm skitne rengjøringsmiddel ved å fjerne beholderen som holder det skitne vannet. Denne containeren er plassert rett under renere tanken. Snu Hoover Steam Vac av ved å trykke på av / på-knappen med foten. Fjern renere løsning tanken fra vac. Fjern det skitne vannet tanken fra vac og tømme det skitne vannet ut. Skyll tanken å fjerne eventuelle tiloversblevne skitt. Erstatte de to tankene bort på Hoover Steam Vac når du er ferdig.

•  Trekk ut Hoover Steam Vac ledningen fra stikkontakten. Sveive opp ledningen på håndtakene som leveres på stående for å lagre det. Plasser håndtaket på Vac i oppreist stilling og vipp vac tilbake for å flytte Hoover Steam Vac ut av rommet. Erstatte møbler som du flyttet fra rommet når teppet er tørt.