Hovudside

Hvordan redusere trafikkstøy

by Walther

Hvordan redusere trafikkstøy. Høy trafikkstøy er blitt et problem for flere mennesker som ekstra veier blir bygget. Det finnes flere måter for beboerne å redusere trafikkstøy, både i og utenfor hjemmet. Løsningen avhenger av hvor tett trafikken er til hjemmet, hva slags kjøretøy som reiser veien og den generelle mengden støy.

Bruksanvisning


•  Konstruer en barriere. Betongvegger er den mest effektive måten å redusere trafikkstøy. Disse veggene er dyrt og krever hjelp fra en profesjonell for design og installasjon.

•  Plant noen trær. Evergreens er den foretrukne treet for trafikkreduksjon, rett og slett fordi de holde full året rundt og vokser ganske fort.

•  Invester i en hvit støy eller annen accoustical system. Dette er spesielt gunstig hvis støyen er bare plagsomt når underholdende eller du er utendørs.

•  Oppgrader vinduer og dører. Det dyreste alternativet er å erstatte alle vinduer og dører med lydtette modeller. Disse vinduer og dører er tykkere og mer effektiv enn vanlig de på å redusere støynivået. Det andre alternativet er å installere en spesiell lydisolering innsats innenfor vinduet. Disse skjærene er fortsatt klar, og er laget for å redusere støy effektivt. Husk at alle vinduene, både parallelle og vinkelrett på veien, må endres for fullt utbytte.

•  Bruk en fontene eller andre vann-funksjonen til å maskere støy. Lyden av vann er avslappende, og en fin måte å redusere trafikkstøy som er lav.