Hovudside

Hvordan lage en Fish Pond Fra en Barrel

by Walther

Hvordan lage en Fish Pond Fra en Barrel

En vann hage kan være en beroligende og vakker tillegg til din familyâ € ™ s utendørs levende plass. Imidlertid skaper en dam er et stort prosjekt, som krever intensiv arbeidskraft og en stor mengde kontanter investering å kjøpe materialer som trengs for å lage dammen ser så naturlig som mulig. Ved å opprette en whisky fat vann hagen, kan du unngå arbeidsmarkedet og utgifter forbundet med en i bakken dammen. Det kan også legge til et vannelement i en liten hage eller uteplass som kanskje ikke er passende for en dam.

Bruksanvisning


•  Kjøp en halv whisky fat fra din lokale Oppussing butikken. Løpet må foret å holde det lekker. Det enkleste alternativet er å kjøpe en stiv plast fat liner. Et annet alternativ er å kjøpe fleksibel PVC fôr. Hvis du bruker PVC fôr, må du klippe det til å passe innsiden av whisky fat.

•  Finn et sted for din vann hage som vil få minst seks timer med full sol og en som er lett tilgjengelige med hageslangen. Husk at når tønnen er fylt, vil det være for tung å flytte, så velg beliggenheten omhu. Hvis du vil plassere fat på en konkret eller terrasse av tre, sette fat på en liten plattform av murstein eller en betongblokk for å beskytte bunnen fra råtnende. Installere liner og deretter fylle fat med vann. La vannet bosette for 48 til 96 timer for å tillate klor for å forsvinne.

•  Tilsett vann planter til whisky fat etter 96 timer. De oksiderende planter bør senkes nær bunnen. De flytende planter (som pygmé vannliljer) vil flyte på toppen av vannet. Kant planter bør ha sine containere plassert fem inches eller så under overflaten (så bladene stige over vannet). Stable klosser på sine sider for å skape avsatser for å plassere potteplanter på riktig nivå innenfor fat.

•  For å hindre alger og for å skape et sunt økosystem for fisk, fylle 50 prosent til 60 prosent av waterâ € ™ s overflate med planter. Vent to til tre uker for økosystemet å stabilisere og deretter legge til fisk.

Tips og advarsler


  • Miniatyr og pygmé vannplanter er den beste typen for container vann hager; mange lokale barnehager lager et bredt utvalg i den tidlige våren. I høst, før den første frosten, ta med vannplanter inne og lagre i et akvarium; ellers vil de ikke overleve vinteren.
  • Container vann hager kan ikke støtte Koi fisk! De whiskytønner er for små og Koi kan kveles. Andre fisk vil kveles i tillegg hvis du legger for mange til fat. Tommelfingerregelen er å legge en fisk pr hver 5 liter vann.